Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Printer, Scanner

Canon har lanceret en ny serie af personlige blækprintere under den fælles betegnelse PIXMA. Vi har haft to til test, desværre har den ene printer ikke overlevet transporten fra Canon til redaktionen, hvorfor det kun er PIXMA iP3000 vi har haft fornøjelsen af at prøve. Og det har virkelig været en fornøjelse!
Nu er eaid.dk igen på banen med en ny test. Denne gang har vi testet Den nye ”OfficeJet” HP psc 2110 all-in-one. Navnet OfficeJet beskriver en multimaskine – ja både printer, scanner og kopimaskine i en – vældig godt. At det hele samlet i én maskine, gør det nemmere at håndtere, men ikke mindst sparer man en hel del plads.
Bubble Jet S830D er en såkaldt fotoprinter, og dens mission er selvfølgelig at skabe farvebilleder i ren fotokvalitet. Jeg vil allerede her afsløre, at denne printer mestrer dette og at kvaliteten af de forskellige prints var fotorealistisk i en sådan grad at forskellen mellem foto og print er stort set usynlig. Med Canons eget specialpapir til fotoprint, loves oveni den gode fotokvalitet også hele 25 års lysægthed.
Efter utallige test af digitalkameraer, er tiden nu kommet til den nye fotoprinter fra HP, Hewlett Packard. Printeren er ikke lille, men med al den teknologi der er proppet i den, er der ikke nået at sige til det. For udover ganske almindelig print fra Windows, kan man printe direkte fra digitalkameraer og hukommelseskort - helt udenom en PC eller Macintosh
En af de nye printere fra Canon hedder S400. Navnet dækker over en prisbillig printer med fine specifikationer. Printeren kan udvides til en fotoprinter ved køb af andre patroner og til en scanner ved køb af et scannerhoved. Prisen på blækpatronerne er heller ikke særlig høj, det er ellers tilfældet ved mange printere. Dog skal det lige bemærkes, at farvepatronerne er separate. Du skal altså have en patron for hver farve.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Testcenter - Printer, Scanner - kamerasiden.dk