Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Objektiv

Uanset om man er til sportsfotografering eller gerne vil tæt på bandet til en indendørs koncert, så er der brug for en lysstærk tele. Tidligere kunne man spare lidt på pengene og købe Nikons egen 80-200mm F2,8, som ikke længere findes i kataloget. I dag findes dette billigere alternativ ikke længere, så nu er der ingen reelle konkurrenter indenfor Nikons egne produkter til denne 70-200mm F2,8.
Objektiver med et stort zoom-område til en billig penge er meget populære af indlysende årsager. For det første slipper man for at rende rundt med en tung taske fuld af objektiver, når man bare vil og ud skyde lidt for sjov. For det andet betyder det, at man kan bruge sit DSLR som et lidt stort ultra-zoomkameraer og stadig bevare fordele som muligheden for at skyde ved høje ISO-værdier uden at få billederne helt ødelagt af billedstøj og et utal af indstillingsmuligheder.
Som sportsfotograf er en 70-200/2,8 zoom et helt nødvendigt værktøj. Sigma EX70-200/2,8 var således mit allroundobjektiv til denne disciplin. Til sportsfotografering dækker den mit generelle behov for lysstyrke, autofokushastighed, og billedkvalitet generelt.
Jeg har nu anvendt 17-55'eren, næsten hver eneste dag, siden maj måned. Det er klart mit mest brugte objektiv nu. Det har været anvendt til alle mulige forskelligartede opgaver, lige fra pressefotograferinger, sportsfotografering, bryllupsfotograferinger til koncertfotografering. I praktisk brug, i alle mulige situationer, er præstationerne meget overbevisende. Skarphed, kontrast, og i særdeleshed de farver det leverer, glæder jeg mig over hver eneste dag.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Testcenter - Objektiv - kamerasiden.dk