Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Hardware

Med deres nye G5 mus har Logitech sigtet benhårdt efter en af de måske mest kræsne skabninger i computerbrugernes dyrerige: Gameren. Hvorvidt det er lykkedes Logitech er score et headshot, vil jeg her se nærmere på.
Logitech er igen på banen med en trådløs desktopløsning, som skulle kunne tilfredsstille de flestes behov. Sættet hedder Logitech LX-700 og vi har haft fornøjelsen at kigge sættet efter i krogene.
Logitech har for nylig lanceret et helt nyt diNovo tastatur til bærbare computere. Det er en mindre avanceret version af topmodellen diNovo Media Desktop 2.0. Navnet er diNovo Cordless Desktop for Notebooks. Det nye diNovo tastatur kommer ikke alene, men sælges som et sæt sammen med både eksternt numerisk tastatur og mus. Musen er en Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks og kan desuden købes separat.
Ikke lang tid efter at Logitech havde lanceret deres nye mus, lå den klar på testredaktionens bord. Op til musens ankomst havde jeg været lidt skeptisk, da musen besidder hele 11 knapper. Mit spørgsmål var, om man kunne placere 11 knapper på en mus, uden at komme til at klikke forkert i utide. Svaret på dette spørgsmål, at det er lykkes ganske godt. Dog skal man antage nogle forskellige greb på musen, alt efter hvilken formål man har
Tidens hotteste lagermedie er vist USB nøgleringene. En let og hurtig måde at transportere data på tværs af computere. Tag sådan en nøglering og kombiner den med en mp3 afspiller, sæt nogle knapper på og så har du mp3 afspilleren fra AUVI.
Det var med store glæde, at jeg ventede på posten, da jeg vidste han havde mit nyeste testeksemplar med, nemlig MX-900 fra Logitech. En trådløs mus, der som en af de første udnytter BlueTooth teknologien
Efter lang tids venten kom min post mand endelig med de nye Z3 højttalere fra Logitech. Kassen var imponerende stor og jeg tænkte: Wauw, det her kan jeg da bruge flere dage på at hygge mig med. Ind på kontoret med kassen og så ellers i gang med kniv og gaffel for at få åbnet kassen
Der er ikke noget som at modtage nye ting til test – det er som juleaften, når pakken bliver flået op, og det nye legetøj bliver da også straks taget i brug. Denne gang var det ekstra spændende, idet legetøjet bestod af en lille Pocket PC fra hp, nemlig topmodellen iPAQ 5450 med trådløst netværk, bluetooth og fingeraftrykskontrol.
Logitech har lanceret en serie af USB Headsets, og vi har modtaget top-modellen, nemlig USB Headset 30. Headsettet er, som navnet kraftigt antyder, i stereo og skal tilsluttes computeren vha. USB-porten. Det betyder, at det ikke er nødvendigt med lydkort i computeren, for at benytte headsettet.
Logitech har efterhånden flere såkaldte webkameraer på samvittigheden. Sidst testede vi et trådløst af slagsen, og nu er tiden inde til en test af det, der skal vise sig at være et lidt traditionelt og konservativt, men dog yderst velfungerende webkamera. Designmæssigt er der ikke så meget at klandre Logitech for, her finder man en velfungerende og konservativ kugleform i imiteret plastic-aluminium.
Så har vi igen modtaget noget trådløst legetøj fra Logitech. Denne gang er det ikke en mus, der har mistet halen, men et webkamera – jeps, der er dømt BigBrother hos eaid.dk! Logitech har brugt deres fremragende, trådløse teknologi til at lave et webkamera, der ikke er afhængig af en computer mindre end en meter fra sig
Vi har før testet en trådløs, optisk mus fra Logitech, ja faktisk op til flere. Denne her er dog anderledes end dens forgængere. Dels indgår den i den helt nye produktserie MX og dels skal man her ikke bekymre sig om batteri-tiden, der ellers har været et problem for denne slags mus.
Logitechs kronede konge indenfor trådløst tastatur med mus, Cordless Desktop Optical, er kommet i en beskedent opgraderet udgave. Jeg vil ikke gå nærmere i dybden med tastaturets basale funktionalitet og design. På dette område er tastaturet fuldstændig identisk med forgængeren – som da også bærer nøjagtig samme navn; Logitech Cordless Desktop Optical
En af sommerens nyheder fra Logitech er Cordless TrackMan Optical - en trådløs trackball i Logitechs helt nye produktfarver. Med TrackMan'en har Logitech lanceret nye knapper på styreenheder, nemlig CruiseControl og drack-lock
Efter lang tids venten modtog jeg endelig de nye højttalere fra Logitech, Z-560. Da jeg tidligere havde hørt dem spille, var forventningen stor. THX-certificeringen, som kun ganske få computerhøjttalere har, er med til at skrue forventningerne til systemet højt op. Desværre valgte min computer netop at gøre vrøvl samme dag, som jeg modtog systemet.
Scoreværdien er ikke så høj, for kvinder tænder ikke på smarte gadgets, ligesom vi mænd gør. Men jeg har indkasseret mange lange blikke fra ligesindede (=hankønsvæsener), når jeg hev enten det lille, sexede tastatur fra Logitech eller det sammenfoldelige, mere robuste tastatur fra Palm frem.
Vi har fra Labtec modtaget et USB-headset, Axis-712. En lækker lille ting med stereolyd, USB-tilslutning og en teknologi, der eliminerer baggrundsstøj. Et headset der er perfekt til gaming, Internet-telefoni og talegenkendelse.
Vi har fra Logitech modtaget det nyeste skud på stammen af tastatur/mus, nemlig CordlessDesktop Optical. Som navnet antyder, er der tale om trådløse enheder og en optisk mus. Det er set før, men alligevel er dette sæt meget anderledes end de fleste - for det første pynter tastaturet og musen ligefrem på dit skrivebord!
Jeg har haft den fornøjelse at teste Amitech Web Kamera, der ved første øjekast ser noget futurisk ud. Designet er intet mindre end flot, en oval, blå "dims", der absolut vil pynte på ethvert skrivebord. Farverne er holdt i blå, sort, grå og krom, og som den står der og betragter én, minder den mest om noget set i en science fiction film.
Amitech trådløs mus er en god, gammeldags, grå mus, der virker både til høje og venstrehåndede. Sådan var mit første indtryk, nu især hvor jeg har haft Logitechmus til test. Musen har dog nogle rigtig gode funktioner, som mange brugere helt sikkert vil finde nyttige. Samtidig er der ingen forstyrrende ledning på musen, der gør den særdeles behagelig at arbejde med.
Amitech MP3 Freeman er en bærbar mp3- og cd-afspiller. Ved åbningen er det umiddelbare indtryk, at jeg har med et noget særpræget produkt at gøre rent designmæssigt. Materialemæssigt er test-modellen af plastic der tydeligvis er forsøgt gjort mere spiseligt af et sølvagtigt alu-look.
Som man kan få Force Feedback rat og joystick, kan man nu også få en slags Force Feedback mus. Musen ryster, når du bevæger pilen over ikoner, knapper og menupunkter. Musens rysten gør, at man pludselig kan mærke sit skrivebord.
Endnu engang har Logitech begået et lækkert produkt. Vi snakker om en trackball med navnet Cordless TrackMan FX, hvilket afslører at vi har med et trådløst apparatur at gøre. Dette er blot den første af mange positive sider hos Logitechs Cordless TrackMan FX - intet mindre!
En af de mest ultimative mus på markedet må siges at være Logitechs Cordless MouseMan Optical. Den er trådløs, så man slipper for ledningsvirvaret på skrivebordet og den er optisk så man slipper for problemer med snavs og skidt. Samtidig ser musen ikke værst ud - og det tæller jo også en del.
Den nyeste Trackball fra Logitech, TrackMan Wheel, har været under test. Efter et par dages effektiv test føles det naturligt at styre pilen rundt med tommelfingeren i stedet for at bruge hele armen. Men hvad med i spil, hvor vendinger og lign. ofte skal gå stærkt?


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Testcenter - Hardware - kamerasiden.dk