Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Sony Ericsson Stereo FM Radio Handsfree HPR-20

19/11-2003

For at kompensere for Nokias indbyggede radio i deres telefoner, har Sony Ericsson produceret en FM-radio som tilbehør.

Med radioen kommer der en taske med snor, som er meget praktisk at opbevare den i. Det er ikke kun en radio, men også et headset som vi kender det. Dvs. at man kan høre radio, og når der er en der ringer, så besvares opkaldet via en lille knap på ledningen.

Der hvor radioen skiller sig ud, fra konkurrenternes, er at der sidder en lille ”søger” på ledningen. Denne søger, er beregnet til at regulere volumen, frekvens og radioens indbyggede bassbooster. Søgeren er virkelig en lækker feature, som er rigtig lækkert designet i farven Frosty Silver. Sony Ericsson har valgt, at udstyre søgeren med lys. Lyset er blåt, og lyser godt op i mørke, samt tiltrækker en masse opmærksomhed. På bagsiden sidder der en klemme, så den kan placeres hvor man ønsker det.

Søgeren er en rigtig god feature, hvor man virkelig kan se, hvordan Sony Ericsson har kræset for detaljerne, og fået det hele til at gå op i en højere enhed. En funktion jeg kunne mangle er RDS. RDS gør at man kan se navnet, på den station der bliver spillet. Det har Sony Ericsson ikke formået, at få puttet i deres headset. Det ville ellers være rart, hvis der f.eks. stod P3, i stedet for FM 92,3 på displayet.

Selve headsettet vejer omkring 40 gr. og det er ikke meget. Når headsettet er monteret, mærker man ikke, at man har det på sig. Tilslutningen foregår via det klassiske Sony Ericsson stik, nederst på telefonen. Grundet Sony Ericsson har kørt med samme stik, igennem længere tid, har headsettet også en lang kompatibilitetsliste (Se kompatibilitetsliste nederst). Det eneste headsettet låner fra telefonen er strøm. Selve antennen og display indeholder headsettet selv. Det er rart, ikke at skal have telefonen op af lommen, for justerer lydstyrke, eller skifte kanal.

Lyden i headsettet er ganske god. Derudover går lyden på radioen også fint igennem, og den kan spille tilpas højt til mit behov. Lyden kan også individualiseres ved hjælp af bassboosteren, og selvfølgelig volumen. Det giver rig mulighed for, at personalisere lyden.

Radioen kan modtage signaler i intervallet på FM-frekvensbåndet 87,5-108MHZ, hvilket dækker samtlige danske radiostationer.

Men vi kan ikke komme uden om, at headsettet er tilsluttet med ledning. Det er lidt forældet, og jeg kunne have ønsket mig trådløs tilslutning via Bluetooth. Ved ledningstilslutningen, rammer Sony Ericsson en bredere målgruppe. Headsettet passer til flere telefoner, og dermed er der flere konsumenter, som har tekniske forudsætning, for at benytte produktet. Men hvis Sony Ericsson skulle have puttet Bluetooth i headsettet, havde det ramt en anden prisklasse.

Headsettet er fastsat til 299,- og det er billigt. Man for meget for pengene, og funktionaliteten er i top på headsettet. Med prisen, designet, funktionaliteten som positive sider og ledningstilslutningen som den negative, havner jeg på 4 stjerner.

Stereo FM Radio Handsfree HPR-20

Dette produkt er kompatibelt med…
P800 P900 R310s
R320s R380e T100
T200 T20e T20s
T28s T29s T300
T310 T39m T610
T65 T68 T68i
Z600Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:
Relaterede test:
Sony Xperia Z3 Compact
Samsung D500
Motorola E1000
Nokia 6170

Relaterede artikler:
Tips til e·uploader - Beskæring af billeder
Tips til e·uploader - tilpas billedstørrelsen
Skærmstørrelse på mobiltelefoner
En, to, 2½     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Test - Sony Ericsson Stereo FM Radio Handsfree HPR-20 - kamerasiden.dk