Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Logitech Z3

30/11-2003

Efter lang tids venten kom min post mand endelig med de nye Z3 højttalere fra Logitech. Kassen var imponerende stor og jeg tænkte:
Wauw, det her kan jeg da bruge flere dage på at hygge mig med. Ind på kontoret med kassen og så ellers i gang med kniv og gaffel for at få åbnet kassen.
Hold da op, hvor var der meget tape der skulle af. Næste gang i sender mig en pakke Logitech, så send lige en saks med. ;-)

Kassen blev åbnet og jeg kunne se en masse aviser, de havde da vist glemt at sende højttalerne med… Hov nej, jeg tog fejl, de lå da nede i hjørnet af kassen i en original Logitech kasse.
Den næste kasse blev åbnet og jeg må da nok tage hatten af for designeren af de højttalere.
De er da bare enormt stilede og jeg er sikker på at de pynter på enhver arbejdsstation. De er udført i børstet aluminium og træ. Det ser godt ud.
Børstet aluminium for at gøre dem lidt smarte og spacy og træ looket for ikke at gøre dem for spacy, tror jeg.
Men gennemført stil til mindste detalje.

I kassen var der to satellit højttalere på hver ca. 6 rms watt, en subwoofer på godt 23, en masse ledninger, cd rom, fjernbetjening og selvfølgelig en lille læsebog som man kan hygge læse lidt i og det gjorde jeg da også.

Højttalerne er nemme at tilslutte. Der er faktisk kun tre stik. Et til at koble satellitterne sammen med subwooferen, et til at sætte i lydkortet på computeren og selvfølgelig et strømstik, så det er rigtig nemt at tilslutte computeren og skulle man alligevel være i tvivl, så er ledningerne farvekodede, hvilket vil sige, at der er farver på ledningerne, så man kan se hvor de forskellige skal sidde.

Nu skulle der spilles musik til den helt store guldmedalje, og det blev der i hvert fald også.

Jeg startede ud med lidt musik lidt mere hen ad den klassiske sti, hvilket lød fantastisk godt. Man oplever næsten lyden i surround, så det var jeg meget imponeret over. I de fleste andre sæt højttalere jeg har haft og hørt har der bare været lidt mere rumklang på.

Næste stop efter den søde blide musik, som i hvert fald ku give en gåsehud på armen, skulle jo være Safri Duo – Sunrise. Det blev helt klart en stor succes. Jeg skruede lidt over halvt op og nøj mand, så kom der et stort smil på læben i Århus.
Jeg prøvede at presse højttalerne lidt ved at skrue mere op, men det eneste der skete var at jeg fik ondt i ørene. Lyden var helt igennem perfekt.
Dog vil jeg sige, at hvis man har nogle emsige naboer (fås både med og uden børn) så skal man ikke være så lyd interesseret som mig, men okay, nu har jeg fået hilst på de fleste af dem, det er vist også på tide efter knap et år. ;c)

En sang som kan være vældig træls at spille på nogle højttaler med megen bas er Limp Bizkit – Behind blue eyes, så det skulle jeg selvfølgelig prøve og klart nok så skulle der skrues helt op. Men der blev jeg dælme overrasket. Det lød overhovedet ikke dårligt. Bassen er i trykkammer og det betyder at den helst ikke skulle forvrænge og det gjorde den ikke.

Jeg har haft højttaleren nogle uger nu og jeg synes det er synd og skam at skulle bruge mine gamle højttalere igen, det vil min kæreste nok ikke give mig ret i.
Jeg synes virkelig prisen er rimelig i forhold til kvaliteten og jeg vil til hver en tid anbefale Logitechs Z3 højttalere som står til en vejledende udsalgspris af 1049 kr.

Jeg har fem stjerner som jeg kan give ud af og nogle vil med garanti give netop disse Z3 højttalere fra Logitech alle fem stjerner og det kan jeg godt forstå, men det gør jeg ikke. Der er nogle ting som jeg virkelig savner, såsom tre satellitter mere, en noget mindre fjernbetjening, og mulighed for at hænge højttaleren op på væggen, så derfor giver jeg dem 3 stjerner. Men har du ikke behov for surround sound, og vil du blot have lækre højttalere der giver en god lyd, er Logitech Z3 det rigtige valg. For en god lyd, det giver de, det skal der ikke drages tvivl om.Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:
Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtter     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Test - Logitech Z3 - kamerasiden.dk