Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Logitech Premium Stereo USB Headset 30

28/3-2003

Logitech har lanceret en serie af USB Headsets, og vi har modtaget top-modellen, nemlig USB Headset 30. Headsettet er, som navnet kraftigt antyder, i stereo og skal tilsluttes computeren vha. USB-porten. Det betyder, at det ikke er nødvendigt med lydkort i computeren, for at benytte headsettet.

Med i salgspakken hører headsettet samt en manual. Altså ingen driver-cd. Så snart USB-stikket er sat i computeren, melder Windows om nyt hardware og installerer de nødvendige drivere. Ganske smart.

Sættet er rigtig behageligt at have på – dejlig blødt og varmt om ørene. Mikrofonen sidder i den ene side af sættet, og kan efter behag svinges ned foran munden. Som det tidligere er set i Labtec’s headset, er der indsat et støjfilter, således at kun stemmen kommer igennem og bliver optaget.

At få lyd igennem sættet gav lidt problemer i starten, men er egentlig ikke så svært når først man har gennemskuet det - forklaringen dertil er også at finde i manualen, dog spillede Windows mig et puds. Fra egenskaber for lyd (i kontrolpanel) vælges hvilken lydenhed, man ønsker, skal være aktivt. Dette gør sig naturligvis kun gældende hvis man har lydkort i computeren, men det har de fleste vist... Lyden der kommer ud lyder rigtig godt, og de kan spille højt – meget højere end jeg kan holde ud at teste. Heldigvis er der på ledningen placeret en lille kontrolenhed, hvorfra lyden kan justeres op og ned. Med en tredje knap kan der helt slukkes for headsettet.

Eneste lille kritikpunkt, som nok egentlig skyldes Windows, er følgende: når man skifter fra lydkort til headset som afspilningsenhed, skal lydprogrammer som Winamp genstartes. Skifter man meget mellem headset og højttalere, kan dette godt være lidt træls. En tænd og sluk-knap på headsettet ville være optimalt, men måske ikke muligt?

Det volder ingen problemer med headsettet, når der skal indspilles lyd – faktisk klare den opgaven ganske fint, men alt andet havde også overrasket mig.

Med Premium Stereo USB Headset 30 får man et lækkert headset, der helt sikkert vil holde i mange år. Det er perfekt til folk der spiller meget, eller holder internet-samtaler. Jeg hører ikke selv med i den målgruppe, og har derfor svært ved at lade mig imponere over headsettet. Dog er lyden et godt stykke over middel, og stereogengivelsen er rigtig god. Prisen er på 549,- og er efter min mening lidt i overkanten. Men igen, jeg hører absolut heller ikke til målgruppen, og er man ude efter et virkelig lækkert headset, jamen så er dette perfekt. Jeg giver det fire stjerner.Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:
Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtter     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Test - Logitech Premium Stereo USB Headset 30 - kamerasiden.dk