Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Logitech Mobile Over Ear Headset

14/12-2002

Logitech er i stor stil begyndt at bevæge sig ind på mobilmarkedet også. De har således satset på såkaldte ear-buds i flere forskellige afskygninger. Blandt disse headsæt løsninger findes det såkaldte Mobile Over Ear-headsæt, der som navnet antyder ikke skal stoppes helt ind i øregangen. Det er en slags "ekstern" løsning.

Personligt har jeg altid haft det svært med de headsæt der sidder helt inde i øregangen. Det kan være ok i starten, men hurtigt begynder det at gnave i brusken, og ikke sjældent falder de ud - for mit vedkommende især i venstre øre, hvilket jo afslører, at mine ører rent anatomisk afviger fra hinanden. Logitechs Over Ear-headsæt er derfor en lykke for mig, da det sidder "udenpå" højre øre, det gnaver ikke og falder intetsteds da det hænger på øret. headsættet findes i 2 farver, blåt og rødt, hvilket Logitech forsvarer med, at der jo også kun findes 2 køn. Så sandt så sandt.

Headsættet sidder rigtig godt og gnaver ikke nogetsteds på mit øre, lydkvaliteten er helt fin og dem jeg har ringet til har heller ikke klaget over den lydkvalitet som headsættets mikrofon har ydet. Den går tilsyneladende rent igennem, nok godt hjulpet af en mikrofon der er retningsuafhængig.

Meget mere kan der nok ikke skrives om dette simple stykke tilbehør til mobilen - ud over at det selvfølgelig leveres kompatibelt til de fleste typer mobiltelefoner. Personligt bryder jeg mig faktisk en del mere om Logitechs headsætløsning, end den tilsvarende som fulgte med min Nokia 8310.Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:
Relaterede test:
Sony Xperia Z3 Compact
Samsung D500
Motorola E1000
Nokia 6170

Relaterede artikler:
Tips til e·uploader - Beskæring af billeder
Tips til e·uploader - tilpas billedstørrelsen
Skærmstørrelse på mobiltelefoner
En, to, 2½     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Test - Logitech Mobile Over Ear Headset - kamerasiden.dk