Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Auvi SA100 mp3-afspiller

16/4-2004

Tidens hotteste lagermedie er vist USB nøgleringene. En let og hurtig måde at transportere data på tværs af computere. Tag sådan en nøglering og kombiner den med en mp3 afspiller, sæt nogle knapper på og så har du mp3 afspilleren fra AUVI.

Jeg har før testet en mp3-afspiller hvor der skulle lægges en cd i drevet – dette gjorde, at mp3 afspilleren var på størrelse med en discman. Derfor er det noget af en behagelig oplevelse at se, at AUVI mp3 afspiller ikke er meget større end de velkendte USB-nøgler.

Med i kassen følger hovedtelefoner – ganske fine og i en ok kvalitet. Derudover følger et USB forlængerkabel, samt en kort vejledning. Batteri, et enkelt AAA, medfølger også.

Selve afspilleren er lavet i sort plastik af en lækker kvalitet. Den er ca. to centimeter tyk og fem centimeter lang. På forsiden er placeret knapper til navigation, der er selvfølgelig de nødvendige start og stop-knapper. Derudover er der knapper til navigation i musikken – der kan springes frem og tilbage mellem numre, skrues op og ned for lyden og man kan sætte ekstra bas på. På siden er en lille lås som kan slås til, når afspilleren ligger i lommen. En ting jeg savner lidt på afspilleren er en clips, så den kan hænges fast i tøjet.
Den afspiller, jeg har haft til test, kan indeholde 64 MB data. Der findes flere andre varianter, hvor den største kan indeholde 256 MB musik. Udover mp3, kan den også afspille WMA, hvilket fylder mindre hvormed der bliver plads til mere musik.

Lyden er udemærket, men så heller ikke mere end det. Der er vist ingen tvivl om, at der er tale om en afspiller til førstegangskøberen, der ikke stiller de store krav til lydkvaliteten.

På afspilleren er intet display, hvilket gør det en smule besværligt at navigere rundt i musikken. Til gengæld giver det manglende display ekstra batteritid, hvilket måske er mere ønskeligt end et display. Batteriet på afspilleren holder omkring fire-fem timer. Ikke vildt imponerende, men til dens forsvar skal da også siges, at det var et billig batteri, der fulgte med. Med et batteri af ordentlig kvalitet kan der nok presses nogle timers ekstra spilletid ud af den.

Udover at være en mp3 afspiller, er den jo også et USB-lagermedie. Afspilleren sættes simpelthen i USB porten, hvorefter der fremkommer et ekstra drev. Herefter kan filer trækkes direkte over på afspilleren. Det er også på denne måde, at musik overføres. Et godt træk er, at selvom batteriet er fladt, kan lagermedie-funktionen stadig anvendes.

Alt i alt er det er godt produkt, der her er tale om. Der er ikke den store nytænkning bag, men samtidig fungerer tingene ordentligt. AUVI har med SA100 lanceret et billigt og godt alternativ til alle de mp3 afspillere der i dag er på markedet. Jeg har ingen alvorlige anklagepunkter, ligesom jeg heller ikke er helt i ekstase over dens funktioner. Den får tre stjerner herfra.Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:
Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtter     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Test - Auvi SA100 mp3-afspiller - kamerasiden.dk