Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Sony Ericsson K800i:

12/7-2006

Sony Ericsson klar med sin første Cyber-shotä-telefon


Sony Ericsson sender nu en mobiltelefon på gaden, der skal få os til at lade digitalkameraet blive hjemme. 3G-telefonen K800i er udstyret med et 3,2 megapixel-kamera med autofokus, flash og en helt ny funktion – BestPicä – der hjælper brugeren til altid at indfange det perfekte øjeblik som billede.

Sony Ericsson lancerer nu en mobiltelefon, der for alvor tager kampen op med digitalkameraerne. Den nye K800i er sort, udformet i et elegant design og forsynet med Sonys Cyber-shotä-teknologi - et kvalitetsstempel, der garanterer billeder ud over det sædvanlige.

- Kameramobilen har helt ændret vores måde at fotografere på, og med K800i kan man roligt lade kameraet blive hjemme, når man tager på ferie. Billedkvaliteten er bedre end nogensinde før, og vi oplever allerede nu en kolossal efterspørgsel på det nye produkt, siger Kenneth Møller, National Account Manager for Sony Ericsson i Danmark.


3,2 megapixels, autofokus, flash og billedstabilisator

3,2 megapixels giver en glimrende opløsning, men det er faktisk kun begyndelsen. Autofokus-funktionen sikrer, at billederne altid bliver skarpe, Xenon-flashen giver lys og korrekt farvegengivelse selv i mørke miljøer, og stabilisatoren giver skarpe, rolige fotos og videoklip, selv om brugeren skulle ryste lidt på hånden. K800i har alt det, man kan ønske sig af et digitalkamera – og mere til.

BestPicä

BestPic er et nyt patent fra Sony Ericssons udviklingsafdeling i Lund. Med BestPic er man sikker på altid at kunne indfange det perfekte øjeblik med kameraet. Med et enkelt tryk på udløseren tager kameraet ni billeder i løbet af ét sekund. Fire billeder bliver taget umiddelbart inden udløseren trykkes i bund, ét i selve øjeblikket, og fire omgående efter. Kameraet er ganske simpelt hurtigere end hjernen. Samtlige billeder tages i fuld opløsning og vises efterfølgende på skærmen, så brugeren selv kan vælge det bedste ud og slette resten.Fotoblogging, internet og e-mail

Fænomenet blogging vokser med rasende fart, og med K800i er fotoblogging så let som overhovedet muligt. Brugeren kan ved hjælp af nogle få klik uploade nye billeder til sin blog på internettet. Og har man ikke en blog, skabes den automatisk første gang, man uploader billeder på nettet. K800i har desuden en komplet HTML-browser, der understøtter RSS-feeds og mobile Google-søgninger, ligesom den understøtter push e-mail, så man altid kan have sine e-mails med i lommen.K800i understøtter BluetoothÒ 2.0 og læser hukommelseskort af modellen Memory Stick Microä (M2ä). Desuden er telefonen udstyret med musikafspiller, 3D-spil og FM-radio.Sony Ericsson K800i er på markedet nu.     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Sony Ericsson K800i: - kamerasiden.dk