Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Samsung Digimax i6 sort

2/5-2006

Verdens første digitalkamera med indbygget medieafspiller:

Samsung Digimax i6 PMP


Samsung præsenterer det første digitalkamera i verden med indbygget Portable Media Player (PMP). Det betyder, at man altid har "biografen" lige ved hånden og kan se sine yndlingsfilm på kameraets LCD-monitor eller på TV - hvor som helst og når som helst!

Digimax i6 PMP har desuden indbygget MP3-afspiller med en forrygende god lydkvalitet, og det er muligt samtidigt at afspille billederne i kameraet som et diashow, mens man lytter til musikken.

Det bølgeformede greb ligger perfekt i hånden, og det smukke aluminiumshus er kun 18,5 mm tyndt. Der er virkelig tale om et unikt design af et kameraet, som leverer en formidabel billedkvalitet.

ASR-teknologien i Samsungs digitalkameraer modvirker en forringelse af billedskarpheden og farverne. Denne avancerede billedstabilisator minimerer effekten af kamerarystelser, som ofte skaber problemer, når man fotograferer med lange lukkertider under svage lysforhold. Med ASR-teknologien får man veleksponerede og skarpere billeder i svagt lys uden at benytte flash. Man kan således bevare stemningen ved det eksisterende lys og opnå mere naturligt udseende billeder.

Digimax i6 PMP understøtter MPEG-4 formatet, som præsterer videooptagelser af meget høj kvalitet. Kameraet har desuden indbygget movie-stabilisator, der giver rolige, flotte optagelser - også selv om man ikke er helt sikker på hånden. Den kontinuerlige videofunktion gør det muligt at holde pause og genoptage optagelsen på et senere tidspunkt, så man kan optage flere scener i samme videofil. Kameraet har ligeledes indbyggede redigeringsfunktioner, som gør det muligt at fraklippe uønskede passager i videosekvensen.

Den store LCD-monitor har den højeste opløsning i sin klasse og viser motiverne helt tydeligt med en fantastisk flot farvegengivelse. Monitoren er forsynet med flerlagscoating, som minimerer lysrefleksioner og gør det nemt at se de fineste detaljer. Kameraet er forsynet med en højfølsom 6,0-megapixel CCD, som leverer en opløsning og et toneomfang, der egner sig til alle motivtyper såvel som til fotografering af tekst.

Digimax i6 PMP er programmeret med en særlig funktion, der automatisk eliminerer "røde øjne" både under optagelse og afspilning, så man opnår mere naturlige portrætter. Der findes ikke færre end 11 motivprogrammer, som optimerer alle kameraindstillinger til forskellige motivtyper. Det medfølgende program til tekstgenkendelse gør det muligt at konvertere billeder af tekst til redigérbare tekstdokumenter. Desuden har Digimax i6 PMP fire specielle effekter, farver, fotorammer, fremhæv og deloptagelser, med hvilke man har alle muligheder for at skabe spændende billeder og vise sin kreative evner. Menuerne kan vises på mange sprog - også på dansk!

For mere information se http://www.westheimer.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Samsung Digimax i6 sort - kamerasiden.dk