Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Så lille og dog så stor

15/9-2006

Canon Digital IXUS i7 zoom beviser én gang for alle, at det ikke handler om størrelsen, men gørelsen…!

Søborg den 14. september 2006: Fysisk er det den mindste model i Canons Serie af Digital IXUS – men hverken designmæssigt eller funktionsmæssigt er der ret meget småtteri over Digital IXUS i7 zoom, der kan fås i fire spændende farver med hver deres fashionable look, nemlig Sepia, Denim Blue, Steel Gray og Sizzling Pink.

Digital IXUS i7 zoom har med andre ord en imponatoreffekt på den gode måde, og ingen kan undgå at lade sig dupere af, hvor megen højteknologi, der kan presses ind i et så minimalistisk, smukt og elegant kamerahus.

Kameraet er en rigtig "icebreaker", der er lille nok til at kunne ligge i enhver skjortelomme, bukselomme eller selv den mest diminutive håndtaske og er dermed helt uundværlig som kavalér og ledsager til fest og farver. Med de fire farver er der et kamera for enhver smag.

Sigt og skyd - også i mørke

Digital IXUS i7 zoom er en opgradering af Digital IXUS i zoom, og opløsningen er på 7.1 megapixels, som sammen med 2.4x optisk zoom og Canons helt nye DIGIC III processor byder på lynhurtig arbejdshastighed samt ikke mindst endnu bedre billedkvalitet. Blandt andet understøtter den nye processor via Advanced Noise Reduction fjernelse af elektronisk støj i billederne helt op til ISO 1600.

Uanset lysforholdene – og specielt hvor der måske ikke må anvendes flash – er det således bare at sigte mod motivet og trykke af.

Digital IXUS i7 zoom udstyret med Canons nye DIGIC III processor samt Face Detection AF/AE teknologi – en helt ny og banebrydende Canon teknologi, der automatisk registrerer op til 9 ansigter i et motiv og justerer fokusering samt eksponering derefter. Hvis der er mere end 1 ansigt i motivet, er Face Detection AF/AE endda i stand til at afgøre på hvilke af disse, hovedfokus skal lægges.

Den digitale festløve

Specielt denne funktion gør kameraet velegnet til fester og andre former for sammenkomster, hvor det typisk er mennesker, der er i søgerens fokus. Digital IXUS i7 zoom kan som nævnt desuden arbejde i helt op til ISO 1600, hvilket ligeledes er med til at gøre det til en rigtig "festløve", der kan arbejde uden forstyrrende flash.

Da Face Detection funktionen er hardwarebaseret, arbejder den med samme hastighed som Canons kendte 9-punkts AiAF system, der automatisk anvendes, hvis der ikke er ansigter i motivet. Endvidere kan nævnes, at ved kraftigt baglys anvendes automatisk udfyldningsflash med Face Detection

Kameraet har ligeledes Safety Zoom (2.4x - 10x), der udvider kameraets zoomområde og gør det muligt elektronisk at zoome ind på motivet uden interpolation og dermed tab af billedkvalitet. Selv med 4.6x Safety Zoom er billedkvaliteten perfekt til print af billeder i fotolaboratoriekvalitet i formatet 10 x 15 cm.

Helt tør fiskefotografering

Der er hele 17 programmer at vælge imellem, herunder Aqarium, der som navnet antyder er beregnet til fotografering gennem akvarieglas. Derfor slås flashen fra samtidig med, at ISO værdien hæves og hvidbalancen justeres, så optimale resultater altid opnås under disse ellers vanskelige lysforhold.

Med funktionen My Colors kan fotografiske effekter tilføjes både under og efter optagelse, blandt andet i form af udskiftning af farver på objekter. Kameraet rummer desuden en dedikeret printmenu for hurtig adgang til printfunktionerne, lige som der er PictBridge support samt en Print/Share knap til "one-touch" print på såvel Windows som Macintosh computere. Endvidere skal nævnes muligheden for at printe kontaktark samt indeksprint.

Med den vertikale udløserknap er det nemt at betjene kameraet med en hånd også, når der tages billeder på højkant, og Canons Intelligent Orientation Sensor sørger automatisk for at rotere billederne til korrekt visning på såvel kameraets LCD skærm som f.eks. TV eller computerskærm via det indbyggede AV interface.

IXUS med dockingstation

Digital IXUS i7 zoom leveres i øvrigt med Camera Station og trådløs kontroller for let opladning, direkt print samt opkobling til såvel PC som TV via AV-out interfacet.

Med funktionen My Category kan hvert billede automatisk mærkes med en kategori – f.eks. Personer eller Landskab – alt efter om ansigtsgenkendelse har været aktiveret og hvilket program, kameraet har været indstillet på. Brugeren kan selv definere og tilpasse sine egne kategorier, som ligeledes registreres af den medfølgende software Canon ZoomBrowser EX til håndtering og administration af billederne på computeren.

Videoklip kan foretages i VGA kvalitet med 30 billeder i sekundet eller QVGA med 60 billeder i sekundet. Kameraet understøtter udover SD og MMC hukommelseskort desuden de nye SDHC kort med kapacitet på 2 GB eller mere.

Den vejledende udsalgspris for Canon Digital IXUS I7 er kr. 2.699,-.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Så lille og dog så stor - kamerasiden.dk