Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

PRESSEMEDDELELSE - Foto-amatører viser hvad de kan

15/5-2006

PRESSEMEDDELELSE 15.5.2006


Foto-amatører viser hvad de kan

Panasonic Batteriers online fotokonkurrence for amatører er netop åbnet for tredje år i træk i Danmark. Konkurrencen, som hedder Photo Award 2006, får stor opbakning fra landets fotoklubber, der konkurrerer internt om den bedste placering.

Man behøver ikke være professionel for at skyde et flot komponeret og originalt billede. Photo Award 2006 er åben for alle amatørfotografer og andre ikke-professionelle med hang til billeder, og alle har mulighed for at blive ”Årets amatørfotograf 2006”. Det ved de i de lokale fotoklubber landet over, hvor ivrige amatører hvert år bidrager flittigt til konkurrencen, der kører fra d. 1. maj til og med d. 31. oktober.

Freddie Hansen, formand i Næstved Fotoklub, der har deltaget de to forgangne år, siger: ”Mange af medlemmerne i min klub er med i konkurrencen hvert år, ikke bare på grund af præmierne, men fordi det er en stor anerkendelse at blive udnævnt som Årets amatørfotograf. Og så kan man jo ikke komme uden om, at der er et vist element af intern konkurrence i klubben om at placere sig flot”.

Panasonic Batterier anerkender, at mange af de amatørfotografer, der deltager i konkurrencen, har meget høje standarder. ”Mange har sat sig ind i kunsten at tage gode billeder. Derfor har vi også valgt, at præmien i år skal være en international fotoworkshop med en af latinamerikas dygtigste fotografer Luis Castañeda i New York”, siger Karsten Madsen, Panasonic Batterier, Danmark. Karsten Madsen håber på at slå rekorden fra sidste år på 1700 uploadede billeder".

For at deltage i konkurrencen skal du klikke ind på www.photo-award.com, vælge den danske side og følge instrukserne. Du kan uploade op til seks af dine bedste billeder. Ud
over titlen som ”Årets amatørfotograf 2006” og rejsen til New York er der mulighed for at vinde en af de seks månedlige præmier som for eksempel et avanceret digitalkamera.

Konkurrencewebsitet www.photo-award.com er samtidig et online fotounivers med råd til, hvordan man tager gode billeder, hvad man skal være opmærksom på, når man køber digitalkamera mv. Her kan man også læse om, hvordan man får op til 3 gange mere energi til sit digitalkamera.

For mere information se http://www.photo-award.com     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - PRESSEMEDDELELSE - Foto-amatører viser hvad de kan - kamerasiden.dk