Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

PANASONIC LANCERER SIT FØRSTE SYSTEMKAMERA

23/6-2006

Panasonic frigiver nu sit første SLR-kamera med udskiftelig optik.

Panasonic frigiver nu sit første SLR-kamera med udskiftelig optik og tager dermed skridtet ind på markedet for digitale systemkameraer. I Lumix L1 kombineres det nyeste inden for digital teknologi med den mest avancerede fototeknologi.

Lumix L1 er Panasonics svar på den stadig større interesse for fotografering og det voksende marked for systemkameraer. L1 bygger på den nye kamerastandard 4:3, som stadig flere producenter vælger at bakke op om.

L1'en er forsynet med optik fra Leica (LEICA D VARIO-ELMARIT) og har en opløsning på 7,5 megapixel. Optikken er også forsynet med billedstabilisator, som er udviklet med særlig henblik på digitalfoto. Dermed kan påvirkningen fra rystelser minimeres.

– Det, som er rigtig godt for brugerne, er, at de kan anvende objektiver fra en række andre mærker til L1'en. Næste år kommer også Leica med flere objektiver, som passer til kameraet, siger Anders Jonsson, nordisk produktchef for kameraer hos Panasonic.

Kameraets design er klassisk for et systemkamera, men aluminiumshuset dækker over den mest avancerede digitale teknologi. Kameraet er forsynet med en såkaldt live image-sensor, hvilket betyder, at man på LCD-skærmen ser præcist samme billede, som sensoren i kameraet gør. Med live image-sensoren kan billedet sammensættes på en nemmere måde og med større præcision.

Endnu en finesse er den såkaldte anti-dust-funktion, som afviser støv og andre partikler på CCD-sensoren. Det er et almindeligt problem med digitale systemkameraer.

Den, som bruger L1, får også fuld kontrol over eksponeringen takket være tidsindstillingen oven på kameraet sammen med blænderringen på objektivet, 14-50 mm/F2,8-3,5.


Salgsstart er beregnet til midten af september 2006. Rekommanderet ca. pris: 2000 Euro

For mere information se http://www.panasonic.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - PANASONIC LANCERER SIT FØRSTE SYSTEMKAMERA - kamerasiden.dk