Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Ny lillebror i den prisvindende FinePix F-serie - Fujifilm lancerer FinePix F20

4/9-2006

Fujifilm har introduceret FinePix F20, der sammen med FinePix F30 – TIPA prisvinderen – i den fine kompakte klasse er et prisbilligt digital kamera til foto-fanatikere, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Kameraet kan levere en følsomhed fra ISO 100 – 2000, der giver detaljerede, naturlige billeder uden brug af blitz selv under meget dårlige lysforhold.

FinePix F20’s superelegante, letvægts proportioner står i skarp kontrast til dets tekniske specifikationer og efterlader andre ”mode”-kameraer helt ude i mørket. Med Fujifilms 6. generations 6.3 megapixel Super CCD, Real Photo Processor II og ISO 100 – 2000 leverer kameraet billeder, der står skarpe og naturlige i klart solskin, svagt lys eller med hurtigt bevægende motiver. Fujifilms Real Photo Technology kameraer er blandt de eneste digital kompakt kameraer, der leverer høj ISO ved fuld opløsning. Det betyder, at der ikke er behov for at skulle gå på kompromis med at vælge mellem høj kvalitet, svag-lys fotografering eller potentiel print størrelse.

Ved blitz fotografering sætter FinePix F20’s iFlash (intelligent blitz) system automatisk lukkerhastighed og eksponering, der sikrer resultater i fuld balance med en kombination af naturlig forgrundsbelysning og optimal baggrundseksponering. Endvidere giver den nye ’Natural Light & Flash’ dobbelt-skud funktion, der tager 2 billeder lige efter hinanden – et med blitz og et uden – mulighed for at vælge det bedste skud på stedet.

Der er one-touch anti-slørings funktion, 14 faste indstillinger bl.a. strand, sne og fyrværkeri, samt et batteri med power til 300 billeder, hvilket gør F20 til en trofast følgesvend, der producerer billeder i forbavsende kvalitet uanset hvor man tager dem.

FinePix F20 features:
• 6. generations Super CCD 6.3 mill. pixels
• Real Photo (RP) Processor II
• Op til ISO 2000 følsomhed ved fuld opløsning på anti-sløring (Picture Stabilization) og Natural Light funktion (op til ISO 1600 i auto og manuel funktion)
• Anti-sløring (Picture Stabilization) knap til at indstille høj lukkerhastighed for at reducere risikoen for slørede billeder
• ’Natural Light & Flash’ dobbelt-skud funktion
• 3.0x optisk zoom
• Langtidsholdbart batteri (op til 300 billeder)
• VGA video (30 billeder pr. sekund med lyd)
• PictBridge™ kompatibel for direkte print uden pc
• Hurtig responstid (0.01 sekund lukkertid og 1.4 sekund start-up)
Vejledende udsalgspris kr. 2.495,- incl. moms.
Forventet levering medio september 2006.

For mere information se http://     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Ny lillebror i den prisvindende FinePix F-serie - Fujifilm lancerer FinePix F20 - kamerasiden.dk