Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Ny COOLPIX L5: Kompaktkamera med 5x optisk zoom og Vibrationsreduktion (VR)

24/8-2006

COOLPIX L5 er et brugervenligt familiekamera i kompakt design. Med 5x optisk zoom og Vibrationsreduktion (VR) er det let at få skarpe billeder og samtidig komme tæt på motivet. L5 indeholder Nikons unikke billedoptimeringsteknologier som D-Lighting, Ansigtsprioriteret AF og avanceret Rød-øje retouchering, hvilket gør L5 til et brugervenligt allround kamera med danske menuer.

Nikon lancerer i dag COOLPIX L5, den seneste model i Nikons serie af digitale kompaktkameraer til førstegangskøbere af digitale kameraer. I COOLPIX L5 kombineres højkvalitetskomponenter som et 5x Zoom-Nikkor-objektiv og en 2,5” LCD-skærm. Derudover har det den samme avancerede optiske teknik til vibrationsreduktion som oprindeligt er udviklet til Nikon velkendte professionelle objektiver.

Det kraftfulde 38–190mm Zoom-Nikkor-objektiv (svarende til 35 mm), giver en fantastisk frihed til at komponere billedet: Zoom ind ved nærportrætter og zoom ud ved vidtstrakte landskabsbilleder. Vibrationsreduktionsfunktionen gør, at man får mest muligt ud af 5x-zoomen.

COOLPIX L5 er overraskende kompakt og kompatibel med AA-batterier. Kameraet er derudover meget brugervenligt med Nikons unikke billedoptimeringsteknologier: Ansigtsprioriteret AF*, som automatisk finder og fokuserer på ansigter uanset, hvor i billedet de befinder sig, indbygget Rød-øje retouchering, som automatisk fjerner evt. røde øjne ved hjælp af software samt Nikons D-Lighting som kan redde undereksponerede billeder.

Kameraet har 15 forskellige motivprogrammer, heraf 4 med assist. Med COOLPIX L5 kan du også optage video med lyd med 30 billeder pr. sek.

COOLPIX L5 gør det også nemmere at printe. Kameraet kan kobles direkte til en PictBridge-kompatibel og det er derfor muligt at printe uden brug af en computer. Med USB-tilslutning er det enkelt at overføre billeder til computer.


Nikon COOLPIX L5 vil være tilgængelig i handelen i oktober. Vejl udsalgspris inkl. moms kr. 2.995,-


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Ny COOLPIX L5: Kompaktkamera med 5x optisk zoom og Vibrationsreduktion (VR) - kamerasiden.dk