Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Nikon S10 Mindste kompaktkamera med 10x zoom og Vibrationsreduktion (VR)

24/8-2006

Med 10x zoom er der intet motiv, der er for langt væk og i kombination med den største blænde på f/3,5 i hele zoomområdet og image sensorbaseret Vibrationsreduktion (VR) får man skarpe billeder selv på store afstande. Alt dette i et behændigt og smidigt kamera med drejeligt objektiv gør COOLPIX S10 til det perfekte kamera til naturfotografering, ved sejladser eller til koncerter. Brugervenligheden øges med danske menuer.

COOLPIX S10 kombinerer en kraftfuld billedydelse, 10x zoom og et smart design med drejelig objektiv i et kompakt format, der gør det let at tage perfekte billeder i alle tænkelig vinkler og samtidig komme utrolig tæt på motivet.

COOLPIX S10 har et 38-380mm (svarende til 35mm) 10x Zoom-Nikkor-objektiv, som gør det anvendeligt til alt lige fra nærportrætter til detaljerige, livfulde naturoptagelser. At objektivet er drejeligt gør kun, at brugeren kan lade fantasien få frit løb – hold kameraet over hovedet for at fange det, som sker foran publikum eller tag et billede nedefra for at få et helt andet perspektiv. Den store, lyse 2,5” LCD-skærm med 170 graders betragtningsvinkel gør kun komponeringen af billederne nemmere.

Kameraet er udstyret med sensorbaseret vibrationsreduktion (VR), der sikrer skarpe billeder uanset, om det er stillbilleder eller filmoptagelser. VR afslører og korrigerer for eventuelle kamerarystelser og reducerer slørede billeder. Med den øgede lysfølsomhed - op til ISO 800 – giver COOLPIX S10 mulighed for at tage skarpe billeder af hurtigt bevægelige motiver eller billeder taget ved svag belysning.

COOLPIX S10 er udstyret med Nikons unikke billedoptimeringsteknologier: Ansigtsprioriteret AF*, som automatisk finder og fokuserer på ansigter uanset, hvor i billedet de befinder sig, Indbygget Rød-øje retouchering, som automatisk fjerner evt. røde øjne ved hjælp af software samt Nikons D-Lighting som kan redde undereksponerede billeder. Og med den nye Portrætknap er der direkte adgang til de 3 teknologier.

COOLPIX S10 er udstyret med Nikons Pictmotion-funktion, som gør det endnu sjovere at fotografere. Kombiner billeder med musik og visuel stil og man kan skabe sit helt eget diasshow direkte i kameraet. LCD-skærmen i COOLPIX S10 har en imponerende bred betragtningsvinkel på 170 grader, så alle kan samles om kameraet og se med.

Nikon COOLPIX S10 vil være tilgængelig i handelen i oktober. Vejl udsalgspris inkl. moms kr. 3.495,-
*Ansigtsprioriteret AF kan have begrænsninger i visse fotosituationer.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Nikon S10 Mindste kompaktkamera med 10x zoom og Vibrationsreduktion (VR) - kamerasiden.dk