Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Nikon lancerer et nyt brugervenligt og strømbesparende digitalt kompaktkamera

24/8-2006

COOLPIX L6 tager op til 1000 billeder

Nikon lancerer i dag COOLPIX L6, et brugervenligt digitalt kompaktkamera med unik batterikapacitet med mulighed for at tage op til 1000 billeder på et sæt batterier. Sammenholdt med 1,7 billeder i sekundet, enkle menuer på dansk og ISO 800, som gør, at man kan tage skarpe billeder i svagt lys eller af bevægelige motiver, gør Nikon L6 til et af de bedste rejsekameraer, som altid er klar til at fange det bedste billede.

COOLPIX L6 er et højtydende kompakt digitalkamera, enkel i brug og en imponerende batterilevetid* – man kan tage helt op til 1000 billeder på et sæt EnergizerTM lithium AA-batterier. AA-batterier er de mest tilgængelig batterier i verden og man vil derfor aldrig opleve at løbe tør, for strøm, når fotomuligheden opstår på rejsen eller til eventen. L6 kommer i et let og smart design og er derfor nem at have med i håndtasken eller i lommen.

COOLPIX L6 har en øget lysfølsomhed med indstillinger helt op til ISO 800. Det giver mulighed for at få skarpe billeder selv ved svag belysning uden at skulle anvende en lang eksponeringstid og kameraet er forsynet med et 3x Zoom-Nikkor-objektiv med en brændvidde på 38-116mm (svarende til 35mm).

Der kan vælges mellem 15 motivprogrammer, så man helt enkelt opnår optimale resultater i en række almindelige situationer, men som kan være svære at fotografere, f.eks. fyrværkeri, ved strand eller i sne. 4 af motivprogrammerne har en assist-funktion, som kan hjælpe med billedkomponeringen.

Med COOLPIX L6 er det nemt at få fantastiske resultater selv under svære forhold. L6 har Nikons tre unikke billedoptimeringsteknologier: Ansigtsprioriteret AF**, som automatisk finder og fokuserer på ansigter uanset, hvor i billedet de befinder sig, indbygget Rød-øje retouchering, som automatisk fjerner evt. røde øjne ved hjælp af software samt Nikons D-Lighting som kan redde undereksponerede billeder.

COOLPIX L6 er derudover udstyret med en intern hukommelse på ca. 23MB, hvilket giver mulighed for at fotografere selv uden SD-kort. Læg dertil, at det til og med er meget enkelt at printe billeder med COOLPIX L6. Kameraet kan tilsluttes direkte til en PictBridgekompatibel printer, så man kan printe sine billeder uden brug af computer.

Nikon COOLPIX L6 vil være tilgængelig i handelen i oktober. Vejl udsalgspris inkl. moms kr. 1.995,-

* Bedste ydelse i klassen digitale kompaktkamera med 3x optisk zoom fra og med juni 2006.
** Ansigtsprioriteret AF kan have begrænsninger i visse fotosituationer.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Nikon lancerer et nyt brugervenligt og strømbesparende digitalt kompaktkamera - kamerasiden.dk