Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Nikon lancerer det nye S7c med COOLPIX CONNECT

24/8-2006

Mail dine billeder direkte fra kameraet

Nikons avancerede kamera COOLPIX S7c har den helt nye funktion COOLPIX CONNECT, der gør det muligt at maile billeder via et ”open network” til sine venner overalt i verden. Derudover har COOLPIX S7c elektronisk VR, en stor lysstærk LCD-skærm og mulighed for indstilling af lysfølsomheden op til ISO 1600, som gør det nemt at tage skarpe billeder selv i svag belysning eller af meget hurtigt bevægelige motiver.

Nikon lancerer i dag COOLPIX S7c. Et smart og avanceret digitalt kompaktkamera som er både flot og har en stor ydelse i et lille format. COOLPIX S7c har det effektive vibrationsreduktionssystem (VR), de unikke Nikon billedoptimeringsteknologier samt den nye revolutionerende funktion COOLPIX CONNECT. Med COOLPIX S7c får man en høj teknisk ydelse, store muligheder i kombination med ekstrem brugervenlighed med danske menuer.

COOLPIX CONNECT gør det muligt at tage billeder og sende dem via et ”open network” til e-mailadresser registreret i kameraet. En service som oven i købet er hel gratis! Tag blot billederne, vælg modtagerne i kameraets adresseliste og send dem direkte med kameraets indbyggede Wi-Fi antenne til et lokalt trådløst netværk*. COOLPIX S7c har også indbygget funktion til trådløs overførsel, IEEE 802.11b/g. Med en diskret indbygget Wi-Fi antenne, er der mulighed for trådløs billedoverførsel til en computer enten ved en samlet overførsel eller ved fotografering, hvor hvert billede sendes til computeren, så snart det er taget. Ligeledes mulighed for at printe billeder trådløst via en PictBridgekompatibel printer**.

COOLPIX S7c leveres derudover med e-VR (elektronisk vibrationsreduktion), som elektronisk registrerer og kompenserer for kamerarystelser, så man opnår skarpe, klare billeder. Anti-Shake funktionen aktiverer automatisk e-VR og BSS, hvor det skarpeste billede vælges blandt op til 10 efter hinanden optagede billeder, samtidig indstilles ISO automatisk for at opnå det bedste resultat. I ”Hi ISO”-funktionen kan kameraets fantastiske lysfølsomhed udnyttes til fulde med en optimal indstilling op til ISO 1600 (auto). Det giver mulighed for at fotografere meget hurtigt bevægelige motiver eller i svag belysning og alligevel få fantastisk skarpe billeder.

Det er nemmere end nogensinde før at tage fantastiske billeder med COOLPIX S7c. Den nye Portrætknap giver direkte adgang til Nikons unikke billedoptimeringsteknologier: Ansigtsprioriteret AF***, som automatisk finder og fokuserer på ansigter uanset, hvor i billedet de befinder sig, indbygget Rød-øje retouchering, som automatisk fjerner evt. røde øjne ved hjælp af software samt Nikons D-Lighting som kan redde undereksponerede billeder efter, at billedet er taget. Endnu nemmere bliver det med 15 motivprogrammer at vælge imellem.

Ved at kombinere 7,1 effektive megapixels med et 35-105mm (svarende til 35mm) Zoom-Nikkor ED-objektiv kan COOLPIX S7c tage billeder af alt fra åbne landskaber til nærportrætter med enestående og naturtro farver.

Kameraet har en stor og lysstærk LCD-skærm på 3” med en meget bred betragtningsvinkel på 170 grader. Udover glæden ved at komponere billeder på så stor en skærm, vil man også glæde sig over at se sine billeder f.eks. ved det underholdende Pictmotion, hvor man kan lave sit eget diasshow i kameraet. COOLPIX S7c har også den nye Stop Motion-funktion med mulighed for at lave sin egen animationsfilm ud fra stillbilleder.
Nikon COOLPIX S7c vil være tilgængelig i handelen i oktober. Vejl udsalgspris inkl. moms kr. 3.495,-

* COOLPIX CONNECT er kompatibelt med ”open network” i hele verden og med T-Mobile Hotspots i USA. T-Mobile Hotspots kan anvendes gratis det første år. Denne tjeneste er ikke tilgængelig i Europa.
** Trådløs print kræver trådløs printeradapter PD-10 (ekstra tilbehør).
*** Ansigtsprioriteret AF kan have begrænsninger i visse fotosituationer.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Nikon lancerer det nye S7c med COOLPIX CONNECT - kamerasiden.dk