Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Nikon lancerer COOLPIX S9 til den stilbevidste og kreative.

24/8-2006

Det nye COOLPIX S9 er Nikons seneste skud på stammen i COOLPIX S-serien. Det tynde og lækre design gør S9 nemt at have med i lommen. S9 er derudover pakket med funktioner og danske menuer, som gør det nemt at anvende - alt til en meget fordelagtig pris. Med den revolutionerende ”Stop Motion-funktion” kan du endda skabe dine egne animerede film.

COOLPIX S9 har en 1/2,5” CCD-sensor som giver en forbedret præcision. Det gengiver meget naturtro farver og skarpe og tydelige detaljer. Med et 3x Zoom-Nikkor ED-objektiv med en brændvidde på 38-114mm (svarende til 35mm), giver det brugeren stor frihed i at komponere billeder og fotografere alt fra vidtstrakte landskabsbilleder til portrætbilleder. Objektivet til COOLPIX S9 er designet så smart, at det når hele sin brændvidde uden, at objektivet skydes ud fra kamerahuset og ED-glasset i objektivet giver skarpe billeder helt ud i kanterne. COOLPIX S9 har en 2,5” LCD-skærm og er udstyret med 6,1 megapixels.

COOLPIX S9 har en helt ny funktion: Stop Motion. Med den bliver det endnu sjovere at fotografere digitalt. Som navnet siger, er det en funktion, som gør det enkelt for brugere at skabe sine egne Stop Motion-animerede film. Tag et billede af det motiv, du vil animere, flyt motivet lidt og tag et nyt billede. Så enkelt er det! Med den nye Portrætknap, er der direkte adgang til tre af Nikons unikke billedoptimeringsteknologier: Ansigtsprioriteret AF*, som automatisk finder og fokuserer på ansigter uanset, hvor i billedet de befinder sig, Indbygget Rød-øje retouchering, som automatisk fjerner evt. røde øjne ved hjælp af software samt Nikons D-Lighting som kan redde undereksponerede billeder.

Derudover kommer COOLPIX S9 med 15 motivprogrammer med forprogrammerede indstillinger til almindelige men svære fotosituationer som f.eks. fyrværkeri, snelandskaber med videre. 4 af motivprogrammerne har derudover en assist-funktion, som gør det nemmere at komponere billederne.


Nikon COOLPIX S9 vil være tilgængelig i handelen i oktober. Vejl udsalgspris inkl. moms kr. 2.495,-


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Nikon lancerer COOLPIX S9 til den stilbevidste og kreative. - kamerasiden.dk