Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Mød Nokia N72: Multimediecomputeren, der ser lige så godt ud, som den performer

25/4-2006

Berlin og Hong Kong – Nokia annoncerede i dag Nokia N72, en slank og stilfuld ny tilføjelse til Nokia Nseries sortimentet. I perlemors-pink eller skinnende sort har denne kompakte mobilenhed high performance multimedie som sit inderste, omgivet af et smukt design. Nokia N72 tilbyder fordelen ved alsidig fotografering, underholdning og personlig produktivitet til folk, som vægter stil lige så meget som high performance. Nokia N72 er, som et stærkt og dog stilfuldt multimedieredskab, udstyret med et 2 megapixelkamera og integreret digital musikafspiller, med særskilte foto- og musikafspilningstaster såvel som en integreret browser, FM-radio og understøttelse af Visual Radio.

“Nokia N72 illustrerer til fulde vores ønske om at tilbyde Nokia Nseries’ stærke performance til folk i regioner domineret af EDGE/GSM-netværksdækning,” siger Sigurd Leth, chef for Nokia Multimedia i Norden.“Nokia N72 giver dig mulighed for at skræddersy din multimediemobil til at matche dine interesser, hvad enten det er musik-, fotografering- eller underholdningsindhold, alt sammen i et stilfuldt design, som du vil være stolt af at eje.”

“Nokia Nseries’ løfte om high performance-teknologi udgør hjertet i Nokia N72s design DNA; med denne enhed vil folk føle, at de kan udtrykke deres udadvendte natur,” siger Sigurd Leth, chef for Nokia Multimedia i Norden. “Design-konceptet blev inspireret af, hvad Nokia N72 betyder for en person frem for blot af, hvad den kan gøre for vedkommende. Vi trak på det forhold, som folk har til ting, der inspirerer til store præstationer, såsom verdens bedste grand piano eller den perfekte håndlavede fyldepen. Vi ønskede at lege med kontrast og detalje for at skabe drama i produktet – og slutresultatet er en smuk terminal, der skaber sin egen signatur, samtidigt med at den tiltrækker dig.”

De perlemors-pink og skinnede sorte versioner af Nokia N72 har en digital overflade på bagsiden, hvilket personliggør enheden. “Det samlede design udgør et stærkt statement om Nokia N72 som en multimediecomputer, men den digitale overflade, eller grafikken, på bagsiden tilfører en underfundighed af personligt ejerskab; om at, det er mit apparat,” tilføjer Leth.

Gå, tal og rock
Personaliser din Nokia N72 med et udvalg af digitale musiknumre og nyd musik på farten med den integrerede digitale musikafspiller. Tryk på musiktasten for direkte adgang til dine numre. Optag musik fra dine cd’er, skab spillelister og overfør din musik til din Nokia N72 med Nokia Music Manager, som er en del af Nokia PC Suite.

Skyd til siden og tryk
Lav din Nokia N72 om til et digitalt kamera ved at skyde det aktive linse-cover til siden og komponer dit foto ved at anvende high definition 2,1” farveskærmen. Kameraet med 2 megapixel (1600 x 1200 pixels) har en integreret blitz, der gør det lettere at tage billeder selv i dårlige lysforhold. Tag billeder eller videoklip med kun et klik og personaliser siden hen din foto-gallerisamling med den integrerede foto- og videoredigering. Print dine yndlingsfotos eller overfør dem til en kompatibel PC med mulighed for online-deling på Internet communities.

Matchende headset og håndledsstrop er inkluderet i Nokia N72 salgspakken. Nokia N72 forventes i butikkerne fra juni 2006 på hovedmarkeder verden over, inklusiv Mellemøsten og Afrika, Rusland, Østeuropa, Kinas fastland, Indien, Indonesien, Thailand, Vietnam, Malaysia og Filippinerne.

Om Nokia Nseries
Nokia Nseries er en serie af multimedieprodukter med høj ydeevne, som byder på unikke mobile mutimedieoplevelser ved at kombinere den seneste teknologi med moderne design og brugervenlighed. Med Nokia Nseries-produkterne kan brugerne anvende bare én enhed til at nyde underholdning, få adgang til informationer samt tage og dele billeder og video, når og hvor de ønsker det.

For mere information se http://www.nokia.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Mød Nokia N72: Multimediecomputeren, der ser lige så godt ud, som den performer - kamerasiden.dk