Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Fujifilm introducerer det nye FinePix F30

25/4-2006

Med introduktionen af FinePix F10 i 2005 ændrede Fujifilm digital fotografering radikalt ved at give fotografen ny fleksibilitet til at tage billeder med en meget højere succesrate end tidligere. Som det første kompakte digital kamera, der havde Fujifilm’s Real Photo Technology, kunne det prisvindende FinePix F10 præstere ISO 1600 opløsning.

I 2006 er Fujifilm’s Real Photo Technology stadig under udvikling, og for første gang begynder man at nærme sig det menneskelige øje med den gennembrydende ISO 3200 opløsning. Ved PMA vil Fujifilm demonstrere de nye digitale kameraer under temaet “Fang øjeblikket som dit øje ser det”.

Fujifilm er stolte af at kunne introducere verdens første kompakte digital kamera med ISO 3200 ved fuld opløsning (6.1 megapixels), nemlig FinePix F30, der naturligvis også indeholder Fujifilms kendte innovative billedteknologi, de sofistikerede CCD chips og billedprocessorer.

Nutidens digital kameraer tilbyder et stadigt større udvalg af funktioner, herunder video, trådløs transmission m.m. Kameraerne er ekstremt tynde og kompakte. I kapløbet om at udvikle smarte kameraer med ekstra funktioner er den mest vigtige ting imidlertid blevet overset – det faktum at et digital kamera primært er fremstillet for at fange og gemme smukke minder. For kompakte kameraer er den virkelig udfordring at fange øjeblikket, som du faktisk ser det med dine øjne, frem for processen med, hvordan kameraet ser det. Det ultimative kompakte digital kamera bør sætte en i stand til at tage fantastiske billeder i præcis det øjeblik, hvor og hvornår man end møder dem. Dette mål bliver en realitet med det nye FinePix F30 der er fyldt med de seneste innovationer i Fujifilms Real Photo Technology.

Ny Super CCD HR Generation VI
Den nyudviklede 6. generations Super CCD omdanner lys til digitale signaler langt mere effektivt end tidligere, hvilket medfører et hidtil uset følsomhedsniveau for et kompakt digital kamera. Selv det mindste lysindfald bliver effektivt og nøjagtigt fanget til billedprocessen. Den nye CCD optimerer også billedprocessen med reduceret støj-niveau og virkeligt imponerende billedkvalitet til følge.

Nyudviklet Real Photo Processor II
Fujifilms egen støj-reduktionsteknologi minimerer støjen effektivt, og det resulterer i forbedret farvegengivelse og korn. De nye kameraer kan også tilbyde forbedret nøjagtighed og hastighed i auto-fokus, specielt i svagt lys. Herudover er der tilført støjreduktion til video, så det er muligt at fange klare, skarpe billeder i bevægelse selv ved høj opløsning.

Yderligere ny teknologi for forbedret fotograferingsfunktion
Fujifilm har også udviklet det nye ’Intelligent-Flash’ system, der supporterer Real Photo teknologien ved at måle motivet uanset dets placering i billedet og optimere blitzlys og eksponeringsniveau. Med ’Intelligent-Flash’ er der meget mindre sandsynlighed for at få slørede billeder, men en præcis gengivelse af hudtoner og ansigtsnuancer, selv med ekstremt høje ISO indstillinger.

FinePix F30 løfter digital fotografering til nye højder med Fujifilms Real Photo Technology og forventes på markedet i slutningen af maj 2006. Pris endnu ukendt.

FinePix F30 Features
* “Real Photo Technology” med ny Super CCD HR VI og Real Photo Processor
frembringer ny standard for høj følsomhed og lav støj
1) Giver klassens bedste ISO 3200 ved fuld opløsning (6.1 megapixels)
2) Exceptionel billedkvalitet der muliggøres ved forbedret lav-støjs teknologi
* Nyt blitz program “Intelligent-Flash” hindrer sløret overeksponering af
motiverne, mens høj følsomhed sikrer skarpe og perfekt eksponerede
baggrundsdetaljer.
* 3.0x optisk zoom (F2.8 – F5), 36-108mm
* Ekstrastor 230.000-pixel 2.5” LCD skærm, belagt med Fujifilms egen CV film,
der minimerer blænding og reflektioner for forbedret syn.
* Lang batteri levetid (op til 500 skud)
* 15 valgfrie faste funktioner

For mere information se http://www.fujifilm.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Fujifilm introducerer det nye FinePix F30 - kamerasiden.dk