Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Fujifilm FinePix F40fd Digital Kamera

26/1-2007

Et nyt digital kamera med Face Detection

Fujifilm var den første producent, der introducerede digital kameraer med hardware-baseret Face Detection teknologi, da FinePix S6500fd blev lanceret i juli 2006. Det var verdens hurtigste, fordi teknologien var bygget ind i kameraets processor, og kunne identificere ansigter så hurtigt som på 0,05 sek. Face Detection er blevet populært blandt brugerne og findes også i FinePix F31fd og FinePix Z5fd.

Her i foråret 2007 kommer så det seneste i rækken af kameraer med Face Detection: FinePix F40fd. Kameraet har flot super-slankt design, 8,3 megapixel Fujifilm Super CCD sensor, 3x optisk zoom objektiv og en 2,5” LCD monitor. FinePix F40fd’s ISO 2000 ved fuld opløsning gør det muligt at tage billeder i svag belysning, og det unikke intelligente blitz system sikrer naturtro billeder uden den ”udvaskning”, der kan være et resultat af traditionel blitz fotografering.

Face Detection teknologi
Face Detection kan identificere op til 10 ansigter i et billede på kun 0,05 sek. og optimere fokus og eksponering for at sikre de bedste portrætfotos. Et enkelt tryk på udløseren sætter fantasien fri til at komponere billeder som aldrig før! Under afspilning kan Face Detection bruges til at fastholde ansigtet som hovedfokus i et billede, når der beskæres eller zoomes ind.

Real Photo Technology
Fujifilms Real Photo Technology er en kombination af objektiv, Super CCD HR IV og RP (Real Photo) processor, der hjælper kameraet med at producere klare, skarpe billeder af imponerende kvalitet, selv om natten eller ved hurtige bevægel-ser. ’Intelligent Flash’ analyserer motivet og kontrollerer blitz og eksponering herefter. Kombineret med Face Detection justerer ’Intelligent Flash’ blitz styrken optimalt for perfekte hudtoner.

Stor 2.5” LCD skærm, nyt design og nyt Graphical User Interface (GUI)
FinePix F40fd er udstyret med en forbedret 2.5” LCD skærm, der er belagt med Fujifilms Wide View film, der bruges til at udvide synsvinklen med 25o (max.) sam-menlignet med FinePix F31fd. Kompakt design (23,3 mm tynd), nyt layout i kontrolknapperne og nyt funktionshjul gør FinePix F40fd utroligt let at anvende. Herudover gør et nyt GUI kameraets menusystem enkelt at navigere, med pop-op hjælpebeskeder, så brugeren guides til den korrekte funktion eller menu.

FinePix F40fd Features:
• 8,3 mill. pixels
• 3.0x optisk zoom
• Face Detection teknologi indbygget i kameraets processor
• RP (Real Photo) Processor II og ny Super CCD HR VI
• ISO 2000 med fuld opløsning
• Holdbart batteri (op til 300 skud)
• Infrarød kommunikation (IR simple™)
• VGA video med 30 billeder pr. sekund med lyd
• PictBridge™ kompatibel for direkte print uden pc
• xD/SD kompatibel slot for både xD-Picture kort og Secure Digital (SD) kort

Forventet vejl. udsalgspris kr. 2.195,- incl. moms.

Forventet levering marts 2007.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Fujifilm FinePix F40fd Digital Kamera - kamerasiden.dk