Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Fujifilm FinePix A700: Fujifilm løfter niveauet på indgangstrinet

13/9-2006

Fujifilm introducerer nu FinePix A700 kompakt digital kamera, der øger funktionaliteten med imponerende funktioner i Fujfilms ’A’ produktserie, der betegnes som kameraer primært for førstegangsbrugere. FinePix A700 har Fujifilms egen 7,3 megapixels Super CCD chip, en ekstra stor 2.4” LCD monitor, 3x optisk zoom og et ’groft’ design, der vil appellere til førstegangskøbere eller folk, der kigger efter en opgradering af deres første digital kamera til en konkurrencedygtig pris.

Takket været Fujifilms sofistikerede Super CCD sensor får FinePix A700 selv nybegyndere til at tage imponerende billeder ved et enkelt tryk på en knap. Bruges kameraet som et ’point-and-shoot’ kamera, vil det levere naturtro billeder i høj kvalitet. Især gengivelsen af hudtoner er utroligt levende. Kombineret med et nyt Fujinon 3x optisk zoom objektiv, der er specielt udviklet til FinePix ’A’ serien, er 7,3 MP Super CCD chippen i stand til at tage mere skarpe og mere detaljerede billeder, der gør A700 til et ideelt kamera til mange forskellige opgaver. Fujifilms Super CCD teknologi er også årsagen til FinePix A700’s uforligneligt lave støjniveau i ISO 100-400.

Ændringer på digital kamera markedet betyder, at der nu er mange kameraejere, der ønsker at opgradere billedkvaliteten uden at skulle slås med en masse kompleksitet. Med enkelt design og enkelt kontrol layout vil FinePix A700 befri nybegynderen for besværet med at læse lange manualer, før fotograferingen kan begynde. Det robuste ydre gør det til et ideelt familiekamera, og den store 2.4” LCD monitor hjælper med at fange det rigtige motiv uden brug af søgeren.

Der er fire faste indstillinger (portræt, landskab, sport og nat), der optimerer FinePix A700 til at tage de billeder, der normalt ønskes af et familiekamera, men som har forskellige krav til den perfekte udførelse.

Det nye kamera har ca. 12 MB intern hukommelse til de situationer, hvor et hukommelseskort alene ikke er nok. Der er videofunktion med op til 10 billeder i sekundet, med lyd.

FinePix A700 er PictBridge kompatibel, til print hjemme uden brug af en pc. NTSC/PAL kompatibiliteten gør, at billeder og video taget med kameraet kan ses på tv-skærmen.

Fujifilm FinePix A700 features
 7.3 megapixel Super CCD sensor
 3x optisk zoom
 Stor 2.4” LCD monitor for nem fokusering og afspilning
 Automatisk ISO indstilling op til ISO 400 med lav støj
 Ca. 12MB intern hukommelse
 Video 10 billeder pr. sekund
 Fire faste indstillinger (portræt, landskab, sport og nat)


Forventet vejl. udsalgspris kr. 1.695,- incl. moms.
Forventet levering oktober 2006


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Fujifilm FinePix A700: Fujifilm løfter niveauet på indgangstrinet - kamerasiden.dk