Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Endnu mere løs på tråden

26/6-2006

Nu kan Canons Digital IXUS WIRELESS kameraer tale trådløst sammen.

Søborg, den 26. juni 2006: Med en opdatering, der blot hentes via Canons hjemmeside, er det nu enkelt at få to Digital IXUS WIRELESS digitalkameraer til at ”snakke sammen”, så billederne fra det ene kamera kan sendes trådløst til det andet.

Canons Digital IXUS WIRELESS kameraer kan allerede for nærværende sende billeder trådløst til såvel en computer som en PictBridge kompatibel printer via det indbyggede Wi-Fi (IEEE 802.11b) interface samt den trådløse printeradapter, der følger med kameraet.

Kommunikation kameraerne imellem kræver imidlertid en opdatering af det enkelte kameras firmware, som ligeledes gør Digital IXUS WIRELESS i stand til at kommunikere trådløst med Macintosh computere, der kører Apples styresystem OS X 10.4.

Den nye, trådløse kamera-til-kamera funktion letter udveksling af billeder betragteligt, da brugerne er fri for enten at udveksle hukommelseskort eller sende billederne til hinanden som e-mails.

Efter opdatering, som skal ske på begge kameraer, skal det ene blot defineres som afsender og det andet som modtager, hvorefter såvel udvalgte som alle billeder let overføres ved et tryk på kameraets Print/Share knap.

For mere information se http://www.canon.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Endnu mere løs på tråden - kamerasiden.dk