Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Casio Exilim EX-Z850 silver

1/5-2006

Casio EXILIM ZOOM EX-Z850

Casio introducerer sin nyeste model i den populære serie af slanke EXILIM ZOOM digitalkameraer. EX-Z850 har en meget høj opløsning på 8,1 megapixels og fremtræder i et utrolig brugervenligt, elegant og kompakt design. Kameraet har 3x optisk zoom samt, for de mere avancerede brugere, blænde- og lukkertidsprioriteret automatisk eksponering. Den imponerende 2,5" Super Bright LCD monitor præsterer en lysydelse på cirka 1.200 cd/m2, så man kan se billederne helt tydeligt udendørs under lyse forhold.

EX-Z850 er udstyret med den nyeste version af Anti Shake DSP billedstabilisatoren, der minimerer risikoen for utydelige billeder som følge af kamerarystelser eller bevægelser i motivet - man kan udelukkende koncentrere sig om motiverne og være sikker på gode resultater. Super Life-batteriet i EX-Z850 har en meget høj kapacitet på op til 440 billeder pr. opladning.

Vigtige nye egenskaber i EX-Z850 omfatter de avancerede flashfunktioner til forskellige formål: Rapid Flash, som gør det muligt at tage tre flashbilleder på kun ét sekund, så man er sikker på at fange situationens højdepunkt, Soft Flash, som forhindrer overeksponering af motiver på korte afstande, og High Power Flash, der sikrer, at motivet belyses tilstrækkeligt selv på afstande helt op til 12,1 meter. Med Revive Shot funktionen kan man affotografere gamle billeder og således sikre dem for eftertiden. Revive Shot "genopliver" falmede farver digitalt og justerer automatisk optagevinklen, så man ikke behøver tage billederne ud af albummet.

EX-Z850 repræsenterer de nyeste teknologier og funktioner, serien af EXILIM digitalkameraer kan fremvise. Med nemme automatiske funktioner og manuelle indstillingsmuligheder, der imødekommer seriøse fotografers mere specielle krav, tilbyder EX-Z850 den forrygende billedkvalitet og alsidighed, som er kendetegnende for Casio.

Vigtige fordele

" 8,1-megapixel CCD / 3x optisk zoom
" Stor og meget lysstærk 2,5" TFT LCD monitor (1.200 cd/m2)
" Super Life-batteri op til 440 stillbilleder pr. opladning
" Anti Shake DSP billedstabilisator
" Blænde- og lukkertidsprioriteret automatisk eksponering
" Rapid Flash - tre flashbilleder på ét sekund
" High Power Flash - "rækkevidde" op til 12,1 meter
" 34 "BEST SHOT" indstillinger
" 9-punkt autofokus / Quick Shutter / Auto-makro
" MPEG-4 filmoptagelse med 30 billeder pr. sekund
" Kamerastation - tilslutning af TV eller PC og opladning

For mere information se http://www.westheimer.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Casio Exilim EX-Z850 silver - kamerasiden.dk