Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Canon lancerer helt ny DVD camcorderserie

11/1-2007

Canon er klar med en ny serie DVD camcordere, der til gavn for forbrugerne forener kvalitet og brugervenlighed.


Søborg den 6. januar 2007: Canon er klar med ikke mindre end tre nye modeller i deres DVD Camcorder serie, DC210, DC220, DC230, som alle har det til fælles, at de optager direkte til en DVD skive, hvilket gør det både enkelt og hurtigt at se sine optagelser.

Alle modeller er forsynet med den nye DIGIC DV II imageprocessor, der er Canons til dato mest kraftfulde. Oprindelig er den udviklet til Canons modeller i det professionelle High Definition segment, men kommer altså nu også den almindelige forbruger til gode.

Endnu et fælles træk ved de nye modeller er, at de byder på 35x optisk zoom. Ligeledes rummer de alle Canons nye Quick Start funktion, der gør kameraet klar til optagelse fra Stand By i løbet af blot et enkelt sekund.

Fang enhver situation

- Vi kender alle situationen, hvor kameraet ikke lige nåede at blive klar, mens sønnike f.eks. scorer det afgørende mål i en fodboldkamp. Den slags ærgrelser er det nu slut med, siger produktchef John Hudson fra Canon Danmark.

Han glæder sig samtidig over, at kombinationen af kraftig optisk zoom og DIGIC DV II processoren er kendetegnet for den nye generation af DVD camcordere, som placerer Canon blandt de førende leverandører i konsumsegmentet.

- Den almindelige forbruger får nu også gavn af den udvikling, vi har lagt i HD markedet med blandt andet DIGIC DV II processoren i en helt ny serie af DVD kameraer, der ud over meget høj billedkvalitet samtidig udmærker sig ved at være særdeles nemme at anvende, siger han videre.

Styr med tommelfingeren

De nye modeller er blandt forsynet med et intuitivt menusystem, som enkelt betjenes med en joystick controller. Således er designet i særklasse med alle funktioner optimalt placeret, så kameraet kan betjenes med én hånd, og joysticken ligger så at sige lige til tommelfingeren, hvilket gør det let at vælge mellem de forskellige optagemenuer.

Canon Camcorder DC230 har en opløsning på 1.07 megapixels, mens DC220 og DC210 har en opløsning på 800.000 pixels. De tre modeller kan ligeledes optage stillbilleder, der ganske som videooptagelserne lagres på DVD disken. DC220 og DC230 kan desuden lagre stillbilleder på et MiniSD hukommelseskort, og disse to modeller kan endvidere optage stillbilleder uden at afbryde en videooptagelse.

Kameraerne understøtter Dual Layer teknologien (DVD-R/-RW/-R DL), der giver helt op til 108 minutters optagelse på en enkelt skive, og desuden kan nævnes elektronisk billedstabilisator, der eliminerer rystelser, specielt i det høje zoomområde.

Ægte widescreen

Alle modeller byder på ægte 16:9 widescreen optagelser samt 2,7” LCD skærm og elektronisk søger, der ligeledes understøtter 16:9 formatet, så brugeren under optagesituationen får præcis samme fornemmelse som ved senere visning på et fladskærms TV. Det er dog også muligt at optage i det traditionelle 4:3, hvis det måtte ønskes.

DIGIC DV II imageprocessoren byder på uovertruffen kvalitet, og desuden er den markant hurtigere end sin forgænger. Processorens Split Path teknologi sikrer sammen med Noise reduction og et integreret RGB farvefilter optimal kvalitet og farvegengivelse uanset om der optages video eller stillbilleder, da de to signaltyper skal behandles forskelligt af processorens beregningsalgoritmer.

Kameraerne leveres bundlet med softwaren ZoomBrowser EX til Windows og ImageBrowser til Macintosh til håndtering, arkivering og print af stillbilleder samt håndtering og arkivering af mindre videoklip. Med købet følger desuden et abonnement på Canon iMAGE GATEWAY, der giver adgang til at lagre og dermed dele op til 100 MB videoklip samt stillbilleder online.

De forventede vejledende priser er:

DC210: kr. 3.499
DC220: kr. 3.999
DC230: kr. 4.399


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Canon lancerer helt ny DVD camcorderserie - kamerasiden.dk