Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Canon klar med nyt DVD camcorder flagskib

11/1-2007

Canon har lanceret et nyt flagskib i deres DC camcorderserie – DVD Camcorder DC50 – der har arvet flere nye teknologier fra den professionelle verden.


Søborg den 6. januar 2007: Canon har netop introduceret et nyt flagskib i deres serie af DVD videokameraer, nemlig Canon DVD Camcorder DC50 med en opløsning på 5.39 megapixels.

Ved lanceringen er det den hidtil mest kraftfulde DVD camcorder på markedet, som ud over den høje opløsning også byder på DIGIC DV II imageprocessor samt Super Range Optical Image Stabilizer, der oprindelig er udviklet til brug i Canons High Definition modeller.

- Vores engagement i udvikling af nye teknologier inden for det professionelle segment smitter naturligvis af på modellerne til det brede konsummarked og har nu gjort verdens første 5.39 megapixels DVD camcorder tilgængelig for den almindelige forbruger, hvilket klart understreger vores engagement i det marked også, siger produktchef John Hudson fra Canon Danmark.

Altid klar til optagelse

Canon DVD Camcorder DC50 optager direkte til en DVD skive, hvilket er en måde at optage video på, som er populær blandt de forbrugere, der ønsker muligheden for straks at kunne se deres optagelser uden videre redigering ved blot at lægge skiven i DVD afspilleren.

I det hele taget er der lagt stor vægt på design, der gør det muligt at anvende den nye model med én hånd, samt brugervenlighed i form af et let tilgængeligt menusystem, og Canon DVD Camcorder DC50 er desuden forsynet med en Quick Start funktion, der gør kameraet klar til optagelse fra Stand By i løbet af blot et enkelt sekund.

Det understøtter Dual Layer teknologien (DVD-R/-RW/-R DL), der giver helt op til 108 minutters optagelse på en enkelt skive, og i den sammenhæng er det naturligvis også relevant at nævne længere batterikapacitet, som yderligere kan forbedres med et højkapacitets batteri, der kan fås som tilbehør.

Helt fri for rystelser

Canon DVD Camcorder DC50 optager i ægte 16:9 widescreen format, som er skræddersyet til visning på de nye fladskærms TV, og der er naturligvis også widescreen visning i såvel kameraets søger som på dets LCD skærm.

Canons mangeårige erfaring som markedsleder inden for optisk teknologi kommer selvfølgelig også DC50 til gode – nemlig i form af et objektiv med 10x optisk zoom samt integreret Neutral Density filter, der sikrer gode optagelser under alle lysforhold.

Dertil kommer som nævnt Super Range Optical Image Stabilizer, som tidligere er lanceret i Canons andengenerations HD camcordere. Det er en ny og avanceret billedstabilisator med indbygget gyro i objektivet, der eliminerer vibrationer i hele frekvensområdet, altså ikke blot som hidtil i mellem- og højfrekvensområderne, men også i de lavfrekvente områder.

Ny og bedre processor

DIGIC DV II imageprocessoren stammer ligeledes fra Canons HD udvikling, og ud over at byde på uovertruffen kvalitet er den markant hurtigere end sin forgænger, hvilket naturligvis passer fint sammen med CCD’en på 5.39 megapixels, som sammen med processorens Split Path teknologi ikke blot klarer video, men også stillbilleder i høj opløsning.

Med Split Path, Noise reduction og et integreret RGB farvefilter sikres brugeren optimal kvalitet og farvegengivelse uanset om der optages video eller stillbilleder, da de to signaltyper skal behandles forskelligt af processorens beregningsalgoritmer.

Stillbilleder kan optages uden at afbryde en videooptagelse, og de lagres på et MiniSD hukommelseskort. Desuden kan nævnes, at Canon DVD Camcorder DC50 er PictBridge kompatibel, hvorved billederne kan printes direkte på enhver kompatibel printer.

Software til de kreative

Kameraet leveres bundlet med softwaren Roxio MyDVD samt ZoomBrowser EX til Windows og ImageBrowser til Macintosh. Roxio My DVD gør det enkelt for de brugere, der ønsker at redigere i optagelserne, at overføre dem til en computer.

Det sker ved at slutte kameraet til denne via et USB 2.0 Hi-Speed kabel, vælge optagefunktionen. ZoomBrowser EX og ImageBrowser er til håndtering, arkivering og print af stillbilleder samt håndtering og arkivering af mindre videoklip.

Med købet følger desuden et abonnement på Canon iMAGE GATEWAY, der giver adgang til at lagre og dermed dele op til 100 MB videoklip samt stillbilleder online.


     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Canon klar med nyt DVD camcorder flagskib - kamerasiden.dk