Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

Bliv bedre fotograf med Nikon

12/7-2006

Pressemeddelelse 12. juli 2006Nikons mission er at gøre danskerne til endnu bedre fotografer. Derfor tilbyder Nikon gratis introduktionskurser sammen med køb af kamera. Derudover har Nikon startet et samarbejde med en dansk, ung, dynamisk og professionel fotograf om at oprette en vidensbank til glæde for alle fotografer, uanset om man er amatør eller professionel.

Omstillingen fra film til digitale kameraer har været en stor omvæltning for fotoglade danskere. Digitale kameraer er stadig i rivende udvikling, og Nikon sætter nu ind på to fronter med råd og vejledning.

Den ene er gratis introduktionskurser sammen med køb af Nikons COOLPIX- og spejlreflekskameraer. Den anden er fototips fra professionelle fotografer rundt omkring i verden, der bruger Nikon. De såkaldte Nikon-ambassadører.

Første danske Nikon-ambassadør

”Vi har valgt vores egen Nikon-ambassadør i Danmark. Casper Tybjerg er af mange kendt for sine rejseartikler og fotos i bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, Motor, Ud&Se og National Geographic i Danmark. Ud over at være en dygtig og alsidig fotograf er Casper Tybjerg utrolig inspirerende og fængslende, når han deler ud af sin viden. Det er den inspiration og tips til gode fotos, vi gerne vil dele med flest mulige danskere,” fortæller Peter Kirring, Country Manager, Nikon Danmark.Casper Tybjerg løfter sløret for, hvordan han vælger motiver, komponerer billedet, vælger objektiver, indstiller kamera mv. Hans tips kan findes på Nikons website www.nikon.dk fra d. 10. juli 2006.

”Pålidelighed og kvalitet er for mig det vigtigste ved Nikon. Mine kameraer har fungeret upåklageligt, uanset om jeg har fotograferet i isnende snestorme eller barske sandstorme i glohede ørkener,” siger Casper Tybjerg, der har fotograferet, siden han var 11 år gammel. Han købte sit første professionelle Nikon-kamera som ung biologistuderende og har siden han blev bachelor i biologi rejst verden rundt fra havets bund til bjergets top og levet som professionel fotograf.

Tre ”Nikon Schools”

Nikons kurser har tre niveauer.

COOLschool for brugere af Nikon COOLPIX kompaktkameraer
Nikon Dschool med fokus på Nikon spejlreflekskameraer er inddelt i Dschool Basic, Dschool Advanced og Dschool Capture (software)
Nikon Proschool for professionelle brugere af Nikon
COOLschool og Dschool Basic tilbydes gratis ved køb af kameraer hos en forhandler i Danmark. Dschool Capture og Nikon Proschool forventes klar henholdsvis til september og i begyndelsen af 2007.Læs mere om kurser og tilmelding på www.nikondanmark.dk

For mere information se http://www.nikondanmark.dk     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Nyhed - Bliv bedre fotograf med Nikon - kamerasiden.dk