Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

#1
26/1-2017
Bo Hansen
Bruger
Highway Studio består af erfarne fotografer der særligt beskæftiger sig med fotografi og video i reklamebranchen. Highway Studio arbejder desuden også med alle slags visuelle udtryk og har efterhånden erhvervet os en bred erfaring med reklamefotografier inden for bolig og livsstil, arkitektur samt food fotografier.

Highway Studio mener, at et vellykket fotografi viser mere end blot produktet. Alle kan tage et billede der registrerer et produkt, men det udtrykker ikke altid produktets budskab. I arbejdet, er det afgørende at fotografiet synliggør udtrykket i produktet og sætter gang i følelserne hos beskueren. Med stor kreativitet, høj faglighed og et solidt udstyr skaber vi fotografier, der påvirker følelser og viser produktet fra bedste side.

Hos studiet går det solide håndværk og kreative indspark sammen om at skabe det bedste resultat. Ønsker du at modtage et tilbud eller vil du høre mere om fotografernes evner, er du velkommen til at kontakte Highway Studio. Du kan ringe på 86 76 37 63 eller skrive en mail til mail@highwaystudio.dk.

Du kan finde andre informationer ved at besøge hjemmesiden www.highwayfotografi.dk .Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Gode links
Emne:
Relaterede indlæg i forum:
Fotograf på odense
Sv. Hvordan bliver min hjemmesider? Hvad synes I?
Sv. Hvordan bliver min hjemmesider? Hvad synes I?
Hvordan bliver min hjemmesider? Hvad synes I?     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Forum indlæg - Fotograf nær Århus - kamerasiden.dk