Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

#1
6/2-2017
Henning Rix
Bruger
Jeg hedder Henning Rix og jeg er fotograf med eget studie i Odense C. Jeg blev udlært fagfotograf i 2013 og har siden da opnået en bred erfaring med fotografering af alle typer. I mit studie har jeg blandt andet taget familie- og børneportrætter, hvor jeg har haft fornøjelsen af at indfange børn og forældre, hvor de er lige nu .

Jeg tilbyder desuden også erhvervsportrætter og fotografier til boligreportager.

For mig er et fotografi mere end blot et klik på kameraet. Det er en kunstart at tilpasse lys, finde den rette vinkel eller fremme et bestemt budskab, og det er netop drivkraften i mit arbejde at søge at finde den rette for ethvert menneske eller produkt. Og jeg hjælper gerne dig med at få et flot portræt til dit CV eller af din familie.

Har du spørgsmål til mine ydelser eller vil du gerne have en tid i studiet, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan henvende dig telefonisk på 21 44 54 05 eller skrive til mig på infor@henningrix.dk. Jeg glæder mig til at skabe det fotografi, du ønsker.

Besøg hjemmesiden her http://henningrix.dk/Du skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Tips og trick
Emne:
Relaterede indlæg i forum:
Sv. Nat billeder
Dato på billeder
Dato på billeder
Nat billeder     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Forum indlæg - Fotograf i Odense - kamerasiden.dk