Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?People
Billede taget af flemming rasmussen
sHOPPING
Billede taget af flemming rasmussen

#1
20/6-2008
Camilla
Bruger
Hej alle sammen.

Jeg har ikke særlig meget forstand på kameraer endnu, men har bestemt mig for, at jeg vil have et digital spejlrefleks kamera. Jeg søgte så på det, og der kom så fandens mange frem, og jeg synes det er svært at finde hvilket et der er bedst når man ikke har vildt meget forstand på det. Derfor vil jeg høre herinde hvad I kan afbefale (bestemt mærke, kamera eller sådan noget) - det skal ikke koste det helt vilde, (12.000 og opefter) da det bare er til hjemmebrug, hvis man kan sige det. Jeg elsker at tage billeder og redigere dem - derfor jeg er ude i et spejlrefleks kamera, fordi det ikke er så fedt med et almindeligt digital kamera.

Hvad kan I anbefale? Har kigget lidt på canons og de så ret fornuftige ud, men vil gerne have andres mening/professionelles mening ha ha.

På forhånd tak

#2
20/6-2008
Jens Hansen
Administrator
Hej Camilla

For 12.000 kr og opefter kan du få rigtig meget udstyr.

Men hvis du har ikke den store erfaring med fotografering, vil jeg nok starte lidt forsigtigt ud med entry-modellerne beregnet på førstegangskøbere af DSLR-kameraer. De er mere brugervenlige end de store semi-proff/proffe modeller. Der har så også den fordel, at der følger et standardobjektiv med, så du slipper for at investere i dyre objektiver, inden du har lært dine behov bedre at kende. De sparede penge kan du så hen ad vejen hælde i objektiver af høj kvalitet, når du ved hvad du har brug for.
Om du vælger Canon, Nikon eller et helt 3. mærke kan være lidt ligegyldigt. Dog er det en god ide at undersøge, hvor meget tilbehør, der er de enkelte mærker, da det også er en afgørende faktor for valg af system.
Og så lige et par konkrete priseksempler fra vor prissøgemaskine:
Canon EOS 450 w/18-55mm IS set til cirka 5.500 kr i vor prissøgemaskine.
Nikon D60 w/18-55mm set til cirka 4.500 kr i vor prissøgemaskine.
Olympus E-420 dobbelt kit med EZ-1442/EZ-4015 objektiver set til cirka 4.500 kr i vor prissøgemaskine.

Bemærk at det er ved køb på Internettet og at priserne kun er gennemsnitspriser. Nogle netbutikker vil være lidt billigere og nogle lidt dyrere. De fysiske butikker er ofte dyrere, men til gengæld kan man jo gå ned i butikken og snakke med dem.

M.v.
Jens Hansen
Kamerasiden.dk

#3
22/6-2008
Leif Bøtter
Bruger
Er der nogen der har erfaring med Sony Alpha 300; da jeg påtænker at købe et sådan.

#4
22/5-2009
Jens ole Mortensen
Bruger
Jeg har bla. et Sony Alpha 350 og det er et glimrende kamera med det bedste liveview på markedet alpha 300 er lige så godt.
Til trådstarter vil jeg sige, det er rigtigt at det er underordnet hvilket mærke du vælger alle dslr kamera er gode, men jeg mener et af de bedste køb for tiden er Sony alpha 700. der får du rigtigt meget for pengende. Jeg gav 5500 kr. for mit, men kan let findes for 6000 kr.
Skal man have lignende kvalitet med andre mærker kommer man af med meget mere. Nogle vil nok sige at Sony objektiver er dyre, men man kan få glimrende tamron og Sigma for ikke at forglemme Minolta som har lavet nogle af de bedste objektiver. De kan findes billigt på ebay.
Jeg har netop selv købt et 135 mm. f.2,8 som er et kvalitets objektiv
for 2200 kr. Jeg regner dog med at det løber op over 3000 kr. med
told og moms.
Mvh jens oleDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Spejlrefleks
Emne:
Relaterede indlæg i forum:
Sv. Canon 1100D eller Nikon D3100 ?
Canon 1100D eller Nikon D3100 ?
Sony Alpha DSLR-A300 ???
Sv. Hvilket Canon Spejlrefleks skal jeg bruge til VIDEO?     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Forum indlæg - Digital spejlrefleks - kamerasiden.dk