Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Siden Windows 95 har Microsoft arbejdet med en såkaldt Proceslinie. Det er den der normalt ligger i bunden af skærmen. Her gennemgåes nogle indstillingsmuligheder af procesbaren.
Har man først gjort sine første og forhåbentlig vellykkede forsøg udi den elektroniske posts lyksaligheder, melder sig snart trangen til at kunne sende mere end blot tekst. Typisk er det udveksling af billedfiler, evt. taget med ens digitale kamera, scannet eller fremkaldt og brændt ned på en CD sammen med den almindelige fremkaldelse.
Det sker til tider, at teknologiens frembrusen, bringer med sig "smågeniale" vidundere. Teknologisk tænkt, for hvor meget man end har tænkt sig at tale imod et vist faktum, er det umuligt at overse Napsters hovedformål: Overførsel af musik, gratis og uden autorisation fra kunstner og hans/hendes bagvedliggende organisation.
Nogle af de nye begreber i Windows 2000 er: basis og dynamisk harddiske. Og hvad er det så for noget? Denne artikel giver dig svaret.
Paul Dion er bidt af DVD - teknik bag DVDen er fantastisk og bringer liv til den gamle computer derhjemme! Men kan den køre på en gammel PC? Læs erfaringerne fra en nybegynder på området her.
Har du svært ved at ramme ikonerne i Windows, fordi din mus er svær at styre? Løsningen kan være at rense musen
I sjette artikel om CAD programmet SolidWorks forlader vi spisestuen, og laver i stedet et hængsel vha. pladeudfoldninger.
I denne artikel får nogle tips der kan gøre arbejdet med Internet Explorer lettere.
Bruger du emails til seriøst arbejde, er det en god ide at tage backup. I denne artikel gennemgås to metoder til backup af mails i Outlook Express
Viser din skærm forkerte farver, behøver det ikke betyde den er i stykker. Læs hvordan du måske kan løse problemet.
Hvad er DVD og hvad kan det bruges til?
Har du en Internetopkobling har du samtidig adgang til en kæmpe markedsplads på nyhedsgrupper. Men er det sikkert nok at handle?
I den 5. artikel om CAD-programmet SolidWorks vil vi lave en arbejdstegning af den spisestue, som er blevet lavet i de foregående artikler.
Fjernundervisning – hvad er det? I denne artikel fortæller en fjernunderviser om sin oplevelse med jobbet, og om det kan bruges til noget.
I fjerde artikel laves i CAD-programmet Solidworks en tegning af den stol, der blev lavet i artikel tre.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk