Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Har du problemer med at få din computer til at gå i standby eller suspend mode (strømbesparende tilstand) ? - Løsningen er ikke længere væk end din Windows 98 CD.
Efter at have set på meddelelsen "Starter Windows 95..." hver dag i snart et år, var jeg ved at være grundig træt af at der ikke stod noget andet. Personligt syntes jeg jo, at det ville være rarere at der stod "Godmorgen Rikard !" eller "En ny dag truer..." eller noget andet i den stil...
Hvis du har den oprindelige udgave af Windows 95, vil jeg antage, at du også har opdaget at den havde et lille problem ved det at den troede at sommertiden ophørte på et andet tidspunkt end den gør i virkelighedens verden
Skulle du komme ud for, at din skærmopløsning bliver "låst fast", så du f.eks. kun kan køre 640 x 480 uanset hvad du indstiller egenskaberne for skærm til, kan det (som med så meget andet) løses ved at redigere direkte i registreringsdatabasen.
Når du har mange applikationer åbne og så pludselig har brug for Skrivebordet, så kan du vælge "Minimer alle vinduer", men der er også en mere elegant måde.
Hvis du skulle opleve, at alle dine ikoner på skrivebordet forsvinder eller på en eller anden måde bliver ødelagt, er problemet ikke så stort.
Hvis du har valgt "Arranger automatisk" på skrivebordet, så held og lykke med at flytte rundt på dine ikoner... Du kan lave lige så meget træk og slip, du har lyst til; ikonerne farer hen i venstre side af skærmen så snart du giver slip.
At Windows 9x/MEs sikkerhed er dårlig, er ingen hemmelighed. Denne artikel giver dig dog nogle forslag til at gøre sikkereden på computeren noget større.
Mange oplever, at hvis de ikke tænder for deres scanner (eller hvilket udstyr de nu måtte have på parallel (og nogle gange USB) porten) inden de tænder for computereren, så kan Windows ikke finde scanneren.
Når Windows 98 ikke er blevet afsluttet korrekt, vil OSR2 versionen som standard komme frem og gøre opmærksom på det og så køre Scandisk, når du trykker på en tast
I Internet Explorer 5 giver som standard kun mulighed for at vælge mellem Word og Notepad, når man skal redigere den hjemmeside man står på - irriterende når man nu har et bedre program.
Et lidt underligt problem opstår nogle gange med Windows 95 og visse blækprintere. Typisk påbegynder printeren en udskrift og bestemmer sig så for, halvvejs færdig med udskriften, at den hellere vil spytte en masse tilfældige, forskellige karakterer ud
Hvis du kan udskrive til mere end en printer fra din computer, kan du vælge en af dem som standardprinter en gang for alle, frem for at skulle vælge hver gang.
Mange undrer sig over, at der ikke kommer noget ud på printeren, når de trykker Print Screen, men det er i virkeligheden slet ikke så underligt: Print Screen funktionen er nemlig ændret en smule
Hvis du tit skifter mellem forskellige pauseskærme og synes det er for besværligt at gå igennem kontrolpanelet og klikke på ikonet "Skærm", klikke på fanen Pauseskærm og vælge hvilken Pauseskærm, du vil bruge, så er dette tip lige noget for dig.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk