Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Rigtig mange programmer tror, at netop de har ret til at optage ressourcer på computeren ved at lade helt unødvendige komponenter starte op sammen med Windows.
Ved at opdele (oprette partitioner) en harddisk deler man een fysisk harddisk ind i flere virtuelle drev. Hvert drev vil opføre sig som om, der i virkeligheden var flere harddiske installeret.
Alle beregninger foretages af computerens CPU, ved at data overføres fra RAM lageret i mindre bidder ad gangen.
Efter formatering af harddisken er det tid at installere Windows. Computeren skal være startet op i et dosprompt vha. startdisketten.
En driver er et lille program, der oversætter instruktionerne fra et spil eller program til en hardwareenhed. Driveren er som regel lavet af det samme firma, der også har lavet hardwaren og virker kun til denne hardwareenhed.
Når der installeres en ny driver til grafikkortet, er der et par ting, der skal være på plads først.
Lydkortet giver normalt ikke problemer uanset driverens alder, men man kan stadig få problemer, hvis man har flere drivere installeret eller både et lydkort installeret på motherboardet og et almindeligt lydkort.
Nogle motherboards behøver forskellige drivere og programmer for at udnytte alle funktionerne. Det kan fx være en AGP-driver til AGP-porten (den grafikkortet sidder i).
Udover de beskrevne enheder skal der også installeres drivere til mus, modem og andre kort, man måtte have sat i computeren.
Det kan ikke betale sig at foretage en standard-installation af Office-pakken. Brug i stedet en brugerdefineret installation og vælg de nødvendige komponenter.
Hvis du har nogle filer som andre ikke skal kunne se, så er cryptext et godt lille værktøj som gør dem totalt ulæselige for dem som ikke har det korrekte kodeord.
En hurtig guide til opsætning af Internet på computeren.
Programmet er som standard sat op til at vedligeholde sig selv og det fungerer også perfekt, dog er data man skal tage backup af ret svær at finde.
Mange programmer giver mulighed for at man kan definere sine egne skabeloner, det er dog ikke tilfældet med Outlook Express....men alligevel kan man komme uden om problemet.
I Outlook Express kan du gennemsøge alle dine mails for bestemte ord og på den måde fremfinde mails som ellers ville være svære eller næsten umulige at finde i mængden.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk