Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
En af sommerens nyheder fra Logitech er Cordless TrackMan Optical - en trådløs trackball i Logitechs helt nye produktfarver. Med TrackMan'en har Logitech lanceret nye knapper på styreenheder, nemlig CruiseControl og drack-lock
Gendannelse af systemet (System restore - restorept.api) er nyt i Windows XP, og kan minde om "Last Known Good Configuration". Men Systemgendannelse sætter flere gendannelses punkter i stedet for en. Bruger har også mulighed for selv at sætte sine egne gendannelses punkter, eller du kan konfigurere Systemgendannelse til at sætte gendannelses punkter
Med Windows XP hører konfigurationsværktøjet MSconfig. I denne artikel vil der blive beskrevet, hvordan man kan bruge det
Hvis du ønsker en hurtigere opstart på din Windows XP makskine, skal du forsøge at køre Bootvis.exe
Bootcfg kommandoen er en Microsoft Windows XP Genoprettelses Konsol kommando der kan editere Boot.ini filen. Denne kommando har en funktionalitet der scanner alle dine harddiske efter styresystemerne Microsoft Windows NT, Windows 2000 og Windows XP og hvis de findes - tilføjer dem til en eksisterende Boot.ini fil eller genopbygger en ny Boot.ini fil hvis der ikke allerede eksisterer en.
Efter utallige test af digitalkameraer, er tiden nu kommet til den nye fotoprinter fra HP, Hewlett Packard. Printeren er ikke lille, men med al den teknologi der er proppet i den, er der ikke nået at sige til det. For udover ganske almindelig print fra Windows, kan man printe direkte fra digitalkameraer og hukommelseskort - helt udenom en PC eller Macintosh
Materialet er børstet aluminium og størrelsen minimal, det første indtryk er at denne dims må være ret imponerende om der vitterligt skulle ligge et digitalkamera skjult i denne tynde sardindåse. Pocket Digital er intet mindre end et digitalkamera i kreditkortstørrelse, kun 9 mm. tykt. Vægten er angiveligt 54 gram og der er fyldt 1,3 megapixel i dåsen der sammen med den indbyggede hukommelse giver plads til i alt 53 billeder.
Som de fleste sikkert ved er det en smule sværere at installere linux end det er at installere Windows. Men nu er der godt nyt at hente – og har været det i et stykke tid! VMware er løsningen på en hel række problemer der kan opstå under en ganske almindelig linux installation.
Efter lang tids venten modtog jeg endelig de nye højttalere fra Logitech, Z-560. Da jeg tidligere havde hørt dem spille, var forventningen stor. THX-certificeringen, som kun ganske få computerhøjttalere har, er med til at skrue forventningerne til systemet højt op. Desværre valgte min computer netop at gøre vrøvl samme dag, som jeg modtog systemet.
I denne artikel vil jeg beskrive hvordan man sætter op Fjernforbindelse til skrivebord fra Windows XP. Denne feature gør det mulig at "fjernstyre" din Windows XP Professional computer fra en anden computer der også kører Windows XP eller tidligere versioner af Windows.
Scoreværdien er ikke så høj, for kvinder tænder ikke på smarte gadgets, ligesom vi mænd gør. Men jeg har indkasseret mange lange blikke fra ligesindede (=hankønsvæsener), når jeg hev enten det lille, sexede tastatur fra Logitech eller det sammenfoldelige, mere robuste tastatur fra Palm frem.
Endnu et kamera fra Kodak er dukket op med posten. Med de to andre test af Kodak kameraer i baghovedet, var forventningen måske ikke helt så stor. Stor var dog glæden ved at åbne kassen og se, at Kodak med EasyShare DX3900 Zoom har lavet et flot og behageligt kamera. For på trods af, at skallen er af plastic, ser det helt metallisk ud, og vægten fortæller, at det er solidt og godt kram, vi har med at gøre.
Vi har fra Labtec modtaget et USB-headset, Axis-712. En lækker lille ting med stereolyd, USB-tilslutning og en teknologi, der eliminerer baggrundsstøj. Et headset der er perfekt til gaming, Internet-telefoni og talegenkendelse.
Vi har været til præsentation af lyd - ikke kedelig skrammel-lyd, men super lyd i topklasse. Logitechs præsentation af deres tre nye højttaler-sæt gik ikke stille for sig!
Så skete det igen – et test af et digitalt kamera, denne gang fra Kodak, nemlig Kodak Easyshare DX3215 Zoom. Hvor vi i de sidste to test har haft nogle lidt dyrere kameraer til test, har vi nu vendt os mod en model der er lidt mere venlig overfor tegnebogen.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk