Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
For at få det bedste resultat ved uploading af billeder til din mobiltelefon vha. e·uploader, er det vigtigt at kende sin mobiltelefons skærmstørrelse. Derved kan man resize sit billede så det passer til mobiltelefonens skærm. Er du i tvivl om din skærms størrelse, så tag et kig på listen her.
Hakker Windows XP lidt i den, kan du downloade forskellige programmer, der kan gøre styresystemet hurtigere.
Tele2 kører i øjeblikket en reklamekampagne med titlen "TDC gør det godt. Tele2 gør det bare billigere". Det er også sandt nok! Prisen er lavere hos Tele2. I hvert fald for de produkter, services og ydelser som Tele2 laver sammenligningen på. Men en ting er pris en anden kvalitet. Og spørgsmålet er om Tele2 gør det ligeså godt.
Denne guide vil hjælpe dig igennem opsætningen af et netværk til f.eks. fildeling i Windows XP.
N-Gage er en meget interessant og meget anderledes telefon. Så det var med stor glæde jeg hentede pakken på posthuset. Telefonen er, med sine 137 gram, ikke nogen let telefon. Den er også fysisk større (139 kubikcentimeter) end de fleste andre Nokia telefoner, - men ikke helt så slemt. Den vejer godt til. Den ligger faktisk temmelig godt i hånden.
I forlængelse af artiklen om Skype, der tillod brugere at foretage opkald fra én computer til en anden, er det værd at nævne wanna-phone.com, der tager skridtet videre. Her kan man nemlig foretage opkald fra en PC til en telefon - hvor som helst i verdenen
Nokia 8910i er som navnet antyder en opgraderet model af Nokia 8910 (i = improved). Det utroligt lækre design i titanium har Nokia ikke pillet ved, men har i stedet valgt at peppe den lidt op med fornyelser som farveskærm, Java og MMS. Mindre fornyelser er mulighed for SMS længere end 160 tegn og andre spil og ringetoner. Derudover har Nokia også valgt at 8910i kun kan fås i den sorte udgave, mens 8910 var tilgængelig i både sølv og sort.
Som mange andre har jeg ventet netop denne udgivelse med spænding. Sony Ericsson har netop lanceret efterfølgende til deres gigant succes T68i, og du kan godt glæde dig.
Flere har nu spurgt mig om TFT skærme, og hvad der er vigtigt i forbindelse med køb af disse - her kommer et indlæg omkring det. Min viden er baseret på egne erfaringer og information, jeg har fået fra nettet igennem længere tid. Jeg interesserer mig meget for dette emne - og besidder efter hånden en ret bred viden, som jeg meget gerne deler med de folk, der gerne vil vide lidt om TFT skærme, inden de køber "katten i sækken" i den nærmeste Fona butik, fordi sælgeren ikke ved tilstrækkeligt til at kunne give køber et reelt fundament før de smider 4.000-6.000-8.000.10.000 Dkr + ud på en TFT skærm.
Som forbruger kan det til tider være et mareridt at få butikker og virksomheder til at makke ret. eaid.dk har i de sidste 2 år været berørt af en sådan strid, fortrinsvis mellem Expert i Vollsmose [Odense] og derigennem også Amitech [Producenten], hvor en bærbar computer af mærket Freenote 4522, købt hos Expert, gentagne gange har været sendt til reparation. Experts argument har hele tiden været, at de ikke rigtig kan gøre noget, da det jo er Amitech der har lavet computeren – Jo tak, det er meget muligt, men ikke desto mindre må sælger tage det fulde ansvar overfor køber og ikke tørre ansvaret af på en producent eller importør.
Det var med blandede følelser jeg modtog en Nokia 2100 til test. Telefonen har kun sort/hvid skærm, kan ikke sende og modtage MMS'er, har ingen polyfoniske ringetoner, kan ikke køre Java og kan i det hele taget ikke meget mere end klassikeren over alle klassikere 3310'eren.
Det var med meget store forventninger jeg forlod Jylland kl. 6 fredag morgen. Ifølge indbydelsen åbnede 3 et kundecenter i Ørestaden, men alle var sikre på at det dagen hvor 3 ville åbne for salget af telefoni. Jeg var så heldig at få stillet et eksklusivt interview med adm. direktør Christian Jørgensen i udsigt, udover det fælles pressemøde efter åbningen
Har du netop købt en mobiltelefon, er du helt sikkert blevet mødt af udtryk som SMS, MMS, GSM, GPRS eller EMS. Disse rækker af tilsyneladende tilfældige bogstaver kan synes forvirrende – og det er det sådan set også. Til en hvis grænse.
Det er lavet før, - men aldrig så gennemført som nu. Med programmet Skype kan du "ringe" gratis til dine venner på internettet. Den største fordel ved Skype er, at det er gratis!
Valg af farver på et website har stor betydning for folks indtryk af siden. Det er derfor af stor betydning, at de rigtige farver vælges, og at de selvfølgelig matches ordentligt. Men inden man kan vælge farver, er det nødvendigt at have en forståelse for, hvordan farver på en webside dannes.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk