Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Tiny Personal Firewall er en smart og enkel personlig sikkerhed der til til fulde beskytter din PC mod hackere. US Air Force bruger dette lille stykke software på deres ca, 500,000 desktop computere, så det er en gennemtestet og bundsolid firwall. Denne artikel fører dig igennem opsætning af programmet
I denne artikel vil vi arbejde videre med pladeudfoldning, idet vi vil lave en massiv klods om til en pladekasse, og derefter udfolde denne. Vi vil også se lidt på SolidWorks 2001s nye måde at håndtere pladebuk på.
Endnu engang har Logitech begået et lækkert produkt. Vi snakker om en trackball med navnet Cordless TrackMan FX, hvilket afslører at vi har med et trådløst apparatur at gøre. Dette er blot den første af mange positive sider hos Logitechs Cordless TrackMan FX - intet mindre!
Er du ny på nettet kan du med fordel læse denne artikelserie for at lære lidt mere om Microsofts Internet Explorer. I denne del gennemgåes opbygningen af Internet Explorer og de mest almindelige funktioner forklares
Når man bevæger sig rundt på nettet, kan man næsten ikke undgå at finde den ene spændende side efter den anden. Problemet er bare, at næste gang man vil finde den pågældende side, kan man ikke finde den. Til at løse dette problem har Internet Eksplorere funktionen foretrukne, som er en slags adressebog for hjemmesider.
Når man installerer Internet Explorer og klikker på ikonet Startside, kommer man med garanti til en Microsoft hjemmeside - dette kan let ændres.
Hver gang man besøger en hjemmeside gemmes en lokal kopi på harddisken, og er man meget på nettet, kan det godt blive til noget plads.
Under avancerede indstillinger i Internet Explorer kan man tilpasse siderne, så f.eks. billeder ikke vises - dette forkorter den tid, det tager at hente en side, en del.
Under sideopsætning i Internet Explorer kan du selv definere, hvordan de enkelte sider, skal skrives ud - vil du have dem i farve, med billeder osv.
Internettet kan virke stort og uoverskueligt. At finde en bestemt oplysning kan tage lang tid. Med denne artikel lærer du, hvordan en søgemaskine virker, og hvordan du kan optimere din søgning
En af de mest ultimative mus på markedet må siges at være Logitechs Cordless MouseMan Optical. Den er trådløs, så man slipper for ledningsvirvaret på skrivebordet og den er optisk så man slipper for problemer med snavs og skidt. Samtidig ser musen ikke værst ud - og det tæller jo også en del.
Ligesom når et barn kommer i en lejetøjbutik, er Internet stort, uoverskueligt med masser af fristelser. Man starter med at lede efter en bestemt slags information, og pludselig ser man, at man befinder sig et helt andet og mere spændende sted. Information er, hvad det hele handler om - Internet
I denne guide kan du lære, hvordan du indsætter et billede i dit dokument samt ændrer størrelse m.m. på dette Du kan også lære, hvordan du indsætter et billede og bruger det til vandmærke.
Den nyeste Trackball fra Logitech, TrackMan Wheel, har været under test. Efter et par dages effektiv test føles det naturligt at styre pilen rundt med tommelfingeren i stedet for at bruge hele armen. Men hvad med i spil, hvor vendinger og lign. ofte skal gå stærkt?
Chatter du eller skriver emails, så har du nok stødt på tegn som :-) og :-( - det er smileys, men hvad betyder de forskellige - læs og bliv klogere 8-)

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk