Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Ud over de mange betagende dyrefotos som denne bog byder på, præsenteres læseren også for en omfattende introduktion til fotografernes karrierer og filosofien, der ligger til grund for deres arbejde. Det er imponerende at se, hvilket arbejde og lidenskab, der ligger bag bogens billeder, og man fornemmer tydeligt fotografernes forståelse for deres motivers natur og livsmønstre. Så for de af os, der ikke har modet til at nærme sig en fuldvoksne hunelefant i brunst eller tålmodigheden til at ligge i skjul i timevis indtil det rette øjeblik opstår, hvad angår et dyrs adfærd, er denne bog den oplagte mulighed for at få et nært indblik i den mangfoldighed, som naturen og dyreriget har at byde på.
Hvilket teleobjektiv skal jeg vælge? er et hårrejsende spørgsmål stort set alle SLR- eller DSLR ejere før eller siden stiller sig selv. Og ofte mere end én gang. Nedenstående anmeldelse kigger nærmere på Canons EF 70-200 f4 USM L, der som navnet "L" (Luxury) antyder er blandt Canons fineste og bedste objektiv-serier. Objektiver med dette mærkat (og den karakteristiske røde ring) er yderst kostbare og giver som regel fuld valuta for pengene. Er det mon også tilfældet denne gang?
Adobe Photoshop – Dit Digitale mørkekammer handler om billedbehandling i Photoshop og er specielt rettet mod digitale fotografer. Bogen udkom i september 2002 og tager således udgangspunkt i Photoshop version 6.0. På trods af, at der i dag 4 år senere er udkommet tre nyere versioner af programmet (7.0, CS og CS2), kan de beskrevne metoder dog sagtens også benyttes i disse.
Finder du det upassende, eller bliver du skræmt, når du ser et deltaljeret fotografi af et gustent græshoppehoved eller en gnaven guldsmed forstørret op i A4-størrelse? Så læs ikke videre… En af de spændende ting ved (ekstrem) makrofotografering er, at man er i stand til at træde ind i verdener og i deltaljer betragte motiver, man normalt ikke ville kunne se med det blotte øje. En sær hobby? Så afgjort, men vent blot til du finder dig selv liggende med næsen i skovbunden, så ved du for alvor, at makropassionen kan ramme selv den bedste.
Med deres nye G5 mus har Logitech sigtet benhårdt efter en af de måske mest kræsne skabninger i computerbrugernes dyrerige: Gameren. Hvorvidt det er lykkedes Logitech er score et headshot, vil jeg her se nærmere på.
At købe eller sælge på Auktionssider som f. eks www.24auk.dk kan godt virke svært for ikke at sige skræmmende. Jeg vil med denne artikel forsøge at beskrive letheden og principperne i brug af auktioner på Internettet.
I vores netværksserie er vi nu nået til subnetting. Har du rodet med netværksopsætning før, er du nok stødt på udtrykket subnetmaske uden at vide, hvad det betyder. Her får du en introduktion

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk