Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
I Danmark har politikerne besluttet, at Danmarks Radio skal være den trækhest der skal slæbe DAB ind i befolkningens bevidsthed. Det er et tungt læs DR her har fået lagt på sine skuldrer, men med de nuværende 17 DAB-kanaler er der allerede givet gode argumenter for at lytte digitalt frem for analogt.
Digital radio er ikke det samme som analog radio. Det giver sig også til kende når den radio man har købt skal modtage signalet hjemme i privaten. Hvor man med de traditionelle analoge radioer kan tune sig til et rimeligt resultat i de fleste tilfælde, ja da fungerer DAB anderledes. Det skyldes, at alle DAB-radioer har et standardiseret minimumskrav til signalkvaliteten. Hvis signalets styrke ikke er acceptabel, afbryder radioen simpelthen for transmitteringen.
Det er egentlig lidt problematisk at lade en fyr anmelde en slimhindefarvet, lyserød pigeradio som Intempo KT-01. Stod det til mit subjektive jeg at styre hele vejen gennem denne test, så ville de lyserøde skamroser nok ikke stå i kø. Nå, men i det følgende vil jeg forsøge at abstrahere fra den, mildest talt, iøjefaldende farve denne radio er født med, og så i øvrigt minde den mandlige del af befolkningen om, at en Intempo også kan erhverves omsvøbt så den ikke kun passer til Barbies dresscode.
Man skal ikke se mere end 400-500 km. mod vest for at opdage et land, som allerede i dag har mere end 400 dab-kanaler. Det er England, et land der på dab-fronten har iklædt sig en, i europæisk målestok, helt uopnåelig førertrøje. Alene i hovedstaden London er der ca. 50 dab-stationer, som man kan tune ind på - noget mere end samlet set i Danmark, hvor DR i skrivende stund er de eneste broadcastere med 17 dab-kanaler.
Den ligner en blanding mellem et overjordisk væsen og en forvokset bordtelefon fra sidst i 60-erne. Den er ingen af delene. Skaberne påstås at være mennesker, englændere ifølge manualen. Og nej, jeg fandt heller ikke nogen drejeskive i bunden af denne albino af en grøn marsboer. The Bug er, mildest talt, en farisæer blandt de nye generationer af DAB-radioer. Derfor har den også fortjent et nærmere eftersyn her på eaid.dk.
Når vi på eaid.dk sammenligner DAB radioer, benytter vi os af udtryk, som til tider er af meget teknisk karakter. For at få det største udbytte af vores sammenligningsdatabase, kan du finde en forklaring til alle udtryk her. Det er en god idé at læse denne artikel, for at du kan få fuldt udbytte af det øvrige indhold i DAB sektionen.
Nokia har hermed præsenteret omverdenen for deres tredje klap-telefon. Sidste år hørte vi ramaskrig i mobilbranchen og blandt kunder da Nokia fremviste 7200 som udover at være Nokias første klap-telefon i Europa også var den var den første mobiltelefon i verden med tekstil covers. For nylig blev Nokia 6260, med vridbar skærm og Symbian sendt på markedet. Og nu har vi så haft chancen for at teste det nye skud på stammen – Nokia 6170.
Glæden var stor da Motorola A1000 kom ind af døren, og da den tilmed fandt 3G dækning i min hjemstavn ville lykken ingen ende tage. 3 har udbygget deres 3G dækning til at også dække mindre byer, som i mit tilfælde med omkring 7000 indbyggere. Et initiativ, som jeg kun kan lovprise – Godt gået 3. Motorolaen virker meget lille ved første øjekast, specielt med forgængeren A925 i baghovedet. Den er solidt bygget og har en rigtig fin størrelse. Største delen af telefonen er dækket af den trykfølsomme skærm. Generelt virker telefonen meget kompakt, og rustet til enhver opgave. Det er utroligt hvor hurtigt udviklingen indenfor 3G telefoner er gået, hvis man sammenligner med udviklingen i blandt GSM telefoner. En udvikling som vi på eaid.dk glæder os til at følge tæt.
Logitech er igen på banen med en trådløs desktopløsning, som skulle kunne tilfredsstille de flestes behov. Sættet hedder Logitech LX-700 og vi har haft fornøjelsen at kigge sættet efter i krogene.
Logitech har for nylig lanceret et helt nyt diNovo tastatur til bærbare computere. Det er en mindre avanceret version af topmodellen diNovo Media Desktop 2.0. Navnet er diNovo Cordless Desktop for Notebooks. Det nye diNovo tastatur kommer ikke alene, men sælges som et sæt sammen med både eksternt numerisk tastatur og mus. Musen er en Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks og kan desuden købes separat.
Canon har lanceret en ny serie af personlige blækprintere under den fælles betegnelse PIXMA. Vi har haft to til test, desværre har den ene printer ikke overlevet transporten fra Canon til redaktionen, hvorfor det kun er PIXMA iP3000 vi har haft fornøjelsen af at prøve. Og det har virkelig været en fornøjelse!
Tidligere på året lancerede Nokia deres Symbian telefon 7610. Nu har vi så fået 6670 på markedet og vi har haft muligheden for at få 6670 mellem hænderne for at finde ud af om det det ’bare’ er 7610 der har trukket i business-suit eller om vi har med en helt ny telefon at gøre.
Da jeg åbnede pakken fra postvæsenet blev jeg mødt af en utrolig lille pakke. Min første anskuelse om, at der ikke kunne være meget ekstra tilbehør, holdte stik. I kassen finder man telefon, batteri, lader og en formindsket manual. Dette må siges at være absolut minimum og måske også i underkanten fra Nokia. Tidligere har vi på eaid.dk rost Nokia for at levere både datakabel, strap og headset i samme pakke, men ikke denne gang.
LG u8120 er mit første møde med det fremstormende teleselskab 3 og dets telefoner. Jeg var meget spændt på om 3 kunne leve op til mine forventninger fra deres markedsføring, som nok må konkluderes at have været for høje.
Modellen E800 er det nyeste skud på stammen fra koreanske Samsung. Firmaet som, dog med enkelte undtagelser, har sværget til klap-telefoner, har nu lavet en såkaldt ”slide-telefon”, hvor man skubber tastaturet frem under telefonen, når det skal bruges. Telefonen er dog født med enkelte mangler og irritationsmomenter. Dette kan du læse om i denne test.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk