Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Som man kan få Force Feedback rat og joystick, kan man nu også få en slags Force Feedback mus. Musen ryster, når du bevæger pilen over ikoner, knapper og menupunkter. Musens rysten gør, at man pludselig kan mærke sit skrivebord.
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi de næste sider.
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi endnu en menu.
Hvis man vil lave en selvudpakkende fil som viser information inden udpakning, kører et program bagefter og så med danske knapper så er dette tippet for dig.
Hvis man bruger zipfiler som backup er det en god ting at kodeordsbeskytte filen for at have sikkerheden i orden hvis kopien falder i de forkerte hænder.
Jeg havde længe ledt efter et ordentligt tekstprogram lidt a la notepadden der følger med Windows. For Microsofts notepad mangler mange funktioner, bl.a. linieoptælling, erstat og word wrap - valget blev EditPlus
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi en tabel under banner delen
Med tiden bliver harddisken fyld op med en masse unødig filer, systemet rydder dem op selv, men hvis der er pladsmangel på maskinen kan der være en gevinst at hente ved at køre programmet diskoprydning
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi resten af bannerdelen.
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi en tabel som skal centrere alt indholdet på siden.
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi den øverste del af vores side; banneret.
I denne artikelserie gennemgås alle værktøjslinierne i FrontPage. I denne artikel fokuserer vi på Standard værktøjslinien.
I denne artikelserie gennemgås alt hvad der skal til for at lave en rigtig professionelt udseende hjemmeside. I denne artikel laver vi basis siden som er fundamentet for vores hjemmeside.
Det er muligt hurtigt at sende dokumenter og andre filer ved hjælp af Send Til ved højreklik. Her får du at vide, hvordan du lave din egen Send Til-genvej
Windows har en indbygget FTP klient som kan bruge til de mest almindelige ting, såsom at opdatere en hjemmeside. Læs her, hvordan den bruges.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk