Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Trin-for-trin beretning om hvordan det gik med at installere windowsXPpro på en 4 år gammel Pentium350 med 8MB Ati-grafikkort og 128MB ram.
Søren Jensen har på e·forum skrevet en flot introduktion til Linux, som vi synes bør komme alle til gode. Så er du træt af Windows og alle dets besværligheder, så læs med her.
Denne artikel ser på nogle af de nye tendenser inden for computerdesign. PC-producenterne er nemlig ved at finde ud af, at computere ikke absolut behøver være grå og kedelige at se på. Tag et kig på artiklen, og find din næste computer!
Vi har fra Logitech modtaget det nyeste skud på stammen af tastatur/mus, nemlig CordlessDesktop Optical. Som navnet antyder, er der tale om trådløse enheder og en optisk mus. Det er set før, men alligevel er dette sæt meget anderledes end de fleste - for det første pynter tastaturet og musen ligefrem på dit skrivebord!
Denne artikel gennemgår installation af Windows XP - det nye, stabile styresystem fra Microsoft. Artiklen går ud fra, at du vil køre Windows XP sammen med et andet styresystem, hvorfor der oprettes en ekstra partition på harddisken. Ønsker du ikke dette vil du dog stadig have nytte af at læse artiklen
Den 25. oktober 2001 kommer Microsoft med endnu et styresystem, nemlig det længe ventede XP, der forener NT/2000s stabilitet med 98s tilgængelighed. Vores skribent har her kigget på den noget anderledes brugerflade, som kommer med det nye Windows
Dette program er et af de bedste hvis man vil bevare sine originale cd-er ved at tage en backup til det digitale musikformat MP3, omvendt kan programmet lave de MP3 filer om til alminelige cd-er igen via det indbyggede brænderprogram. Jeg vil kort beskrive hvordan man laver en backup og hvordan den laves tilbage til cd igen.
Kodak mener, de kan andet end lave film og fremkalde billeder, hvorfor vi har fået et Kodak digital kamera til test. Kameraet har med 2.2 megapixel en ganske fornuftig opløsning, og vi var da også spændte på at få prøvet kameraet. Desværre er fejl, mangler og andre små irriterende ting med til at trække ned på et kamera, der udmærker sig med et yderst brugervenligt menusystem.
Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at arbejde med produkter fra Canon. Og lad mig erkende, at IXUS V på ingen måde har skuffet mig, men måske nærmest imponeret mig. Designet af Canons IXUS-serie, som de fleste af producentens designs i øvrigt, er simpelthen i særklasse
En af de nye printere fra Canon hedder S400. Navnet dækker over en prisbillig printer med fine specifikationer. Printeren kan udvides til en fotoprinter ved køb af andre patroner og til en scanner ved køb af et scannerhoved. Prisen på blækpatronerne er heller ikke særlig høj, det er ellers tilfældet ved mange printere. Dog skal det lige bemærkes, at farvepatronerne er separate. Du skal altså have en patron for hver farve.
Med hurtigt internet som ADSL og ISDN er det for alvor blevet sjovt at videotelefonere. Har du et webcam og en god forbindelse, er du allerede godt i gang. Denne artikel giver en kort introduktion til programmet Netmeeting, der følger med Internet Explorer
Jeg har haft den fornøjelse at teste Amitech Web Kamera, der ved første øjekast ser noget futurisk ud. Designet er intet mindre end flot, en oval, blå "dims", der absolut vil pynte på ethvert skrivebord. Farverne er holdt i blå, sort, grå og krom, og som den står der og betragter én, minder den mest om noget set i en science fiction film.
Amitech trådløs mus er en god, gammeldags, grå mus, der virker både til høje og venstrehåndede. Sådan var mit første indtryk, nu især hvor jeg har haft Logitechmus til test. Musen har dog nogle rigtig gode funktioner, som mange brugere helt sikkert vil finde nyttige. Samtidig er der ingen forstyrrende ledning på musen, der gør den særdeles behagelig at arbejde med.
Amitech MP3 Freeman er en bærbar mp3- og cd-afspiller. Ved åbningen er det umiddelbare indtryk, at jeg har med et noget særpræget produkt at gøre rent designmæssigt. Materialemæssigt er test-modellen af plastic der tydeligvis er forsøgt gjort mere spiseligt af et sølvagtigt alu-look.
Hvis du har en hurtig computer, kan du komme ud for mystiske problemer, f.eks. at scandisk bliver startet under opstart, på trods af at Windows blev lukket korrekt. Denne, og andre mere alvorlige fejl, skyldes din harddisks opbygning samt den korte lukketid på Windows.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk