Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Der er sket mange ændringer i verden i den tid vi har levet. Jeg er 30 år og kan huske computerens fremkomst[1]. Da jeg var lille fik jeg en lambda 8300 (købt i Bilka) at lege med. Senere skulle det naturligvis blive en C64, en Amiga og så en række PC'ere. Det har på mange måder revolutioneret den måde vi arbejder på. For mange af os har det også ændret den måde vi holder fri på, - eller i hvert fald hvad vi laver når vi holder fri.
Det tog lidt tid, men nu er Panasonic kommet med en telefon, der kan ”måle” sig med de kendte mærker som Nokia, Siemens etc. Panasonic GD87 har de kaldt den. En telefon med farvedisplay, kamera, MMS, Wap og alt, hvad en rigtig telefon skal indeholde i denne tid.
For mit vedkommende har bekendtskabet med Nokias mobiltelefoner været ganske godt hele vejen igennem. Og denne gang er ikke en undtagelse. Nokia 7250 er en rigtig lækker mobil på mange områder. Designet er det første der imponerer mig, det er rigtig fedt, i mine subjektive øjne. 7250 har noget der minder om aluminium-cover med små lodrette ”riller” der giver et rigtig fedt særpræg til denne telefon.
Canons mest professionelle kameraer til den almindelige bruger, er Powershot G-serien. Der er nu fire kameraer i denne serie, og vi har testet et af de nyeste, nemlig Canon Powershot G3. Et 4 megapixel stort kamera, der har 4x optisk zoom og byder på en masse indstillingsmuligheder. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er et kamera, jeg har set meget frem til at teste.
Vi har i gennem tiden testet mange små kameraer, lige til at stikke i lommen. Denne gang har vi modtaget en ordentlig basse på 489g fra hp – et kamera med 4.1MP, 8 gange optisk zoom samt 7 gange digital og et stort display bagpå. Et kamera der straks tænder de små julelys i øjnene på en tester, og som indbyder til timers leg – for med så meget zoom, så åbner der sig helt nye muligheder for sjov fotografering.
HP har ikke altid været synonymt med digitalkameraer, men ikke desto mindre har de sidste par år været ganske frugtbare for producenten. Jeg har tidligere fotograferet med flere digitale kameraer fra HP, og jeg må sige at jeg har været ganske tilfreds med det væsentligste: Billedkvaliteten!
Der er ikke noget som at modtage nye ting til test – det er som juleaften, når pakken bliver flået op, og det nye legetøj bliver da også straks taget i brug. Denne gang var det ekstra spændende, idet legetøjet bestod af en lille Pocket PC fra hp, nemlig topmodellen iPAQ 5450 med trådløst netværk, bluetooth og fingeraftrykskontrol.
Det er muligt at sætte Outlook Express til at slette alle indgående postbeskeder hvis de kommer fra en bestemt mailadresse eller domæne. Læs hvordan
Nokia sender for tiden rigtig mange telefoner på gaden. En af disse har vi haft fingre i, nemlig Nokia 3650. Med indbygget kamera, Bluetooth og GPRS er telefonen med helt fremme hvor tingene sker. Designerne på Nokia må dog have haft en kedelig dag den dag de bestemte sig for tastaturlayoutet, for dét er alternativt!
Logitech har lanceret en serie af USB Headsets, og vi har modtaget top-modellen, nemlig USB Headset 30. Headsettet er, som navnet kraftigt antyder, i stereo og skal tilsluttes computeren vha. USB-porten. Det betyder, at det ikke er nødvendigt med lydkort i computeren, for at benytte headsettet.
Powerarchiver er Freeware, ligner meget det populære men dyre Winzip. Funktionaliteten er den samme og i artiklen kan du se, hvordan en zip-fil oprettes.
Det er meget rart at have en skabelon, hvis man skriver nogenlunde den samme mail hver dag. Mange programmer giver mulighed for at man kan definere sine egne skabeloner, det er dog ikke tilfældet med Outlook Express....men alligevel kan man komme uden om problemet.
Hvis du ikke har fået afindstalleret et program ordentligt eller hvis de du kan se det i tilføj/fjern men ikke kan komme af med det så kan man fjerne det fra registreringsdatabasen.
Idag er det nemt at få sin egen server på nettet. ADSL gør det nu muligt at almindelige mennesker kan forbinde deres hjemmenet med internettet og dermed sin egen server.
Hvis man ikke mener at man kan bruge funktionen systemgendannelse til noget i Windows ME, så kan den deaktiveres.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk