Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


kamerasiden.dk

De nyeste test fra kamerasiden.dk:
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Sony Xperia Z3 Compact
Jobo Giga Vu Extreme
Vosonic VP8360
Minitest: Nikon Coolpix S510
Ikke lang tid efter at Logitech havde lanceret deres nye mus, lå den klar på testredaktionens bord. Op til musens ankomst havde jeg været lidt skeptisk, da musen besidder hele 11 knapper. Mit spørgsmål var, om man kunne placere 11 knapper på en mus, uden at komme til at klikke forkert i utide. Svaret på dette spørgsmål, at det er lykkes ganske godt. Dog skal man antage nogle forskellige greb på musen, alt efter hvilken formål man har
Så kom den. Den første kameratelefon i Danmark, der runder den magiske grænse på 1 megapixel. Hidtil har de bedste kameratelefoner præsteret en VGA opløsning hvilket svarer til 0,3 megapixel. Udover det omtalte kamera indeholder Nokia 7610 også et væld af andre lækre funktioner. Herunder en stor flot 65.536 farvers skærm, Bluetooth, internet, mulighed for udvidelse af hukommelse, Symbian Series 60 styresystem og meget andet.
Længe har jeg læst anmeldelser af denne videoklaptelefon på diverse internet sider, og lige så længe har jeg ventet på en chance for at prøve den. Så jeg var glad som en lille dreng juleaften, da jeg endeligt stod på posthuset for at hente pakken fra 3.
Efter 14 dage med Samsung SGH-P510 ved min side, står jeg tilbage med en noget blandede smag i munden. Dette var mit første møde med den fremstormende producent Samsung, som bliver mere og mere aktive på det mobilemarked, men mon det bliver mit sidste?
Da denne telefon blev lanceret, tænkte jeg hurtigt, ”siden hvornår er der kommet mobiltelefoner i målebånd?” Nokia 7600 er meget nyskabende, hvad det angår designet. Dette ser vi bl.a. nærmere på. Da jeg stod med telefonen i hånden, tænkte jeg ”endnu en spil telefon fra Nokia?”, Telefonens design er så banebrydende, at den sætter fantasien i omdrejninger. Da man kigger lidt nærmere på telefonen, er der derimod slet ikke tale om et stykke legetøj. Tværtimod er der tale om et professionelt stykke mobilt værktøj.
Endelig en klaptelefon fra Sony Ericsson! Sådan tænkte jeg da jeg første gang så z600-modellen, som er den nyeste triband, klaptelefon fra Sony Ericsson. Første gang jeg får telefonen i hånden må jeg tilstå at den føles en anelse klodset. Med sine 90 x 48 x 27 mm er telefonen en smule tyk, og det kræver absolut lidt tilvending at proppe den ned i bukselommen.
Computeren er ikke kun et redskab som er forbeholdt den yngre del af befolkningen. Flere og flere seniorer er hoppet med på vognen. Her har vi en beretning fra en af dem.
Lige siden der sidste år slap de første billeder af Nokia 6230 ud på nettet har denne telefon været et meget stort emne i div. debatforums rundt omkring på nettet. Og hvorfor så det? Det er simpelthen fordi at Nokia 6230 er den første telefon på det danske marked der kombinerer stort set alle funktioner der kræves af en mobiltelefon i dag, med en størrelse der gør det muligt at bære telefonen uden at skulle skaffe våbentilladelse først.
Tidens hotteste lagermedie er vist USB nøgleringene. En let og hurtig måde at transportere data på tværs af computere. Tag sådan en nøglering og kombiner den med en mp3 afspiller, sæt nogle knapper på og så har du mp3 afspilleren fra AUVI.
Når man sidder ved en pc i flere timer dagligt, kan det være et helvede at have en computer, der larmer mere end et F16-jagerfly. Der findes mange metoder til at dæmpe lyden - det kan være vandkøling, stille blæsere eller som dette - lyddæmpningsmåtter.
Det var med store glæde, at jeg ventede på posten, da jeg vidste han havde mit nyeste testeksemplar med, nemlig MX-900 fra Logitech. En trådløs mus, der som en af de første udnytter BlueTooth teknologien
Efter lang tids venten kom min post mand endelig med de nye Z3 højttalere fra Logitech. Kassen var imponerende stor og jeg tænkte: Wauw, det her kan jeg da bruge flere dage på at hygge mig med. Ind på kontoret med kassen og så ellers i gang med kniv og gaffel for at få åbnet kassen
For at kompensere for Nokias indbyggede radio i deres telefoner, har Sony Ericsson produceret en FM-radio som tilbehør. Med radioen kommer der en taske med snor, som er meget praktisk at opbevare den i. Det er ikke kun en radio, men også et headset som vi kender det. Dvs. at man kan høre radio, og når der er en der ringer, så besvares opkaldet via en lille knap på ledningen.
Har du taget et familieportræt, men kun ønsker en enkelt person på billedet, kan du beskære billedet.
Mange mobiltelefoner, kan ikke selv resize(ændre størrelsen) billederne. På den baggrund er det vigtigt, at de er i den rigtige størrelse, når de kommer over på telefonen. Det er forskelligt fra mærke og model nummer hvor stor skærmen er og hvilken opløsning den har.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Næste     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
eaid - kamerasiden.dk