Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Mobiltelefon

Har du taget et familieportræt, men kun ønsker en enkelt person på billedet, kan du beskære billedet.
Mange mobiltelefoner, kan ikke selv resize(ændre størrelsen) billederne. På den baggrund er det vigtigt, at de er i den rigtige størrelse, når de kommer over på telefonen. Det er forskelligt fra mærke og model nummer hvor stor skærmen er og hvilken opløsning den har.
For at få det bedste resultat ved uploading af billeder til din mobiltelefon vha. e·uploader, er det vigtigt at kende sin mobiltelefons skærmstørrelse. Derved kan man resize sit billede så det passer til mobiltelefonens skærm. Er du i tvivl om din skærms størrelse, så tag et kig på listen her.
Det var med meget store forventninger jeg forlod Jylland kl. 6 fredag morgen. Ifølge indbydelsen åbnede 3 et kundecenter i Ørestaden, men alle var sikre på at det dagen hvor 3 ville åbne for salget af telefoni. Jeg var så heldig at få stillet et eksklusivt interview med adm. direktør Christian Jørgensen i udsigt, udover det fælles pressemøde efter åbningen
Har du netop købt en mobiltelefon, er du helt sikkert blevet mødt af udtryk som SMS, MMS, GSM, GPRS eller EMS. Disse rækker af tilsyneladende tilfældige bogstaver kan synes forvirrende – og det er det sådan set også. Til en hvis grænse.
Der er sket mange ændringer i verden i den tid vi har levet. Jeg er 30 år og kan huske computerens fremkomst[1]. Da jeg var lille fik jeg en lambda 8300 (købt i Bilka) at lege med. Senere skulle det naturligvis blive en C64, en Amiga og så en række PC'ere. Det har på mange måder revolutioneret den måde vi arbejder på. For mange af os har det også ændret den måde vi holder fri på, - eller i hvert fald hvad vi laver når vi holder fri.     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikler - Mobiltelefon - kamerasiden.dk