Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Digitalkamera

Kamerasiden.dk har besluttet sig for at lancere en ny testprocedure. Formålet er at få testet flere kameraer samt skrive kortere og mere lettilgængelige tests og dermed tilvejebringe flere testbilleder til sammenligning af de enkelte kameraers formåen.
Hvis du af og til har undret dig over hvad det er for nogle mystiske tal, der står på objektivet, er her hjælp at hente. I denne artikel kigger vi lidt på hvad blænden er for noget, og hvordan du som fotograf kan udnytte den, til at opnå nogle bedre billeder.
I dag lancerer Nikon deres nyeste bud på et familievenligt spejlrefleks, Nikon D40, så det kan nå at finde sin plads under juletræerne i de danske hjem. Kamerasiden.dk fik 45 minutters i enerum med nyheden og 3 repræsentanter fra Nikon DK. Her kommer vort førstehåndsindtryk af det nye kamera. Kameraet kommer i et kitsæt med et 18-55mm objektiv til en vejledende udsalgspris af 5.995,00 kr
Finder du det upassende, eller bliver du skræmt, når du ser et deltaljeret fotografi af et gustent græshoppehoved eller en gnaven guldsmed forstørret op i A4-størrelse? Så læs ikke videre… En af de spændende ting ved (ekstrem) makrofotografering er, at man er i stand til at træde ind i verdener og i deltaljer betragte motiver, man normalt ikke ville kunne se med det blotte øje. En sær hobby? Så afgjort, men vent blot til du finder dig selv liggende med næsen i skovbunden, så ved du for alvor, at makropassionen kan ramme selv den bedste.
En beskrivelse og anmeldelse af digitalkameraet Sony DSC-F505. Kameraet har et Carl Zeiss objektiv og vejer kun 420g.
Denne artikel gennemgår nogle af de programmer, du kan anvende til at redigere de billeder, du har taget med digitalkamera.
Står du for at købe et digitalkamera, får du her at vide, hvad begreber som megapixels betyder, og hvad det har at sige for kvaliteten af billeder.     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikler - Digitalkamera - kamerasiden.dk