Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Boganmeldelse

"Photoshop My Way" er en praktisk bog skrevet af fotograf Ole Lind, der fremstiller en lang række billedbehandlingsmæssige tips, som pressefotografen gør brug af i sin hverdag. Lad os se, om vi andre også kan drage nytte af disse tips?
Der findes et beskedent antal bøger på markedet om danske reportagefotos og om skaberne bag dem. ”Pludselig i Verdensklasse” er én af dem. Lad os se nærmere på, hvad bogen indeholder.
Ud over de mange betagende dyrefotos som denne bog byder på, præsenteres læseren også for en omfattende introduktion til fotografernes karrierer og filosofien, der ligger til grund for deres arbejde. Det er imponerende at se, hvilket arbejde og lidenskab, der ligger bag bogens billeder, og man fornemmer tydeligt fotografernes forståelse for deres motivers natur og livsmønstre. Så for de af os, der ikke har modet til at nærme sig en fuldvoksne hunelefant i brunst eller tålmodigheden til at ligge i skjul i timevis indtil det rette øjeblik opstår, hvad angår et dyrs adfærd, er denne bog den oplagte mulighed for at få et nært indblik i den mangfoldighed, som naturen og dyreriget har at byde på.
Adobe Photoshop – Dit Digitale mørkekammer handler om billedbehandling i Photoshop og er specielt rettet mod digitale fotografer. Bogen udkom i september 2002 og tager således udgangspunkt i Photoshop version 6.0. På trods af, at der i dag 4 år senere er udkommet tre nyere versioner af programmet (7.0, CS og CS2), kan de beskrevne metoder dog sagtens også benyttes i disse.     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikler - Boganmeldelse - kamerasiden.dk