Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Til lyd-event hos Logitech

16/4-2002

Vi har været til præsentation af lyd - ikke kedelig skrammel-lyd, men super lyd i topklasse. Logitechs præsentation af deres tre nye højttaler-sæt gik ikke stille af sig!

Torsdag den 11. april i år tog vi til København for at få præsenteret nogle nye og fede produkter fra Logitech og Labtec. Labtec er måske for mange et ukendt firma. Firmaet er specialister indenfor lyd - både højttalere og mikrofoner. De blev sidste år overtaget af Logitech, der derved har opnået stor ekspertise indenfor lyd-området. På trods af samhøret mellem Logitech og Labtec behandles de to firmaer som selvstændige varemærker.

Vi var dårlig mødt op, før vi straks skulle pille ved de nye ting, der blev præsenteret den dag. Af spændende nyheder, kan jeg nævne Logitech KeyCase til Palm PDA'er. Dette er en kombineret beskyttelsestaske og næsten full-size tastatur. Tastaturet er lavet af noget blødt stof, der yder beskyttelse for PDA'en når det hele er pakket sammen - genialt!

En anden ting, som vi denne gang fik set i praksis, er Cordless Presenter. Et must-have for konferencefolk. Vi har her at gøre med en Bluetooth-enhed (trådløs standard), der kan bruges til at styre præsentationer med. Med et klik forvandles den til en mus og med et andet klik har du en laserpointer, så du kan pege på skærmen.

Endelig blev højttalerne præsenteret. Her er det nok mest interessant at fortælle om flagskibet Z-560, der, som de tredje pc-højttalere nogensinde, er blevet THX-godkendte. THX er George Lucas (ham med StarWars) standard for god lyd. Det er meget svært at modtage dette certifikat, og stoltheden lyste da også ud af Jan Armand, Country Manager i Logitech.

Højttalerne er helt specielt opbygget og har M3D-systemet, der giver en næsten Surround Sound oplevelse med kun et stereo lydkort. Lyden kan umiddelbart kun beskrives som fantastisk, hvilket vi i en kommende test vil gå endnu mere i dybden med.

Logitechs to andre højttalere er dels lillebror Z-540, også Surround, og Z-340 der kun er stereo. Begge komme med samme subwoofer, der er noget mindre en i Z-560.

Efter denne øredøvende præsentation, hørte vi lidt mere om Labtec og deres produkter. Deres speciale er som tidligere nævnt lyd, men efter Logitechs overtagelse er mus og tastaturer også begyndt at dukke op i deres sortiment. Med hjem fik vi et USB-headset Axis-712 og en trådløs mus, som vi i løbet af den kommende tid vil teste.

Til sommer siger rygterne, at der skulle dukke endnu mere spændende op fra Logitech - vi skal love at have fingeren på pulsen :)


Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtterDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Til lyd-event hos Logitech - kamerasiden.dk