Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Modtagelse af "News" (abonnement)

5/8-2000

Fordelen ved at abonnere på nyhedsgrupper af interesse er, at de så vil ligge ovre på mappelisten sammen med indbakke og de andre mapper der ligger der, så du let kan komme til dem.

Lad os komme i gang med at abonnere

Når du indstillet en konto til at modtage nyheder, bliver du spurgt, om du vil hente nyhedsgrupperne der ligger på serveren nu.
Det svarer du "Ja" til.
Hvis du har en langsom forbindelse til internettet kan det godt tage lang tid at hente alle grupperne på serveren.

Når alle grupper er hentet ned, kommer dette vindue frem

Der kan du så bladre alle grupperne igennem, men der er Mange, så jeg vil forslå at du f.eks. prøver at skrive dk. (husk punktummet)eller alt.dk (danske nyhedsgrupper) oppe i det lille vindue, hvor der står "vis nyhedsgrupper som indeholder".
så vil alle grupper der starter med dk. blive vist i vinduet, det er lidt nemmere at overskue på denne måde.

Hvis du leder efter en gruppe som du ikke lige kan finde på listen, kan du skrive en del af det du leder efter, oppe i det førnævnte vindue, og sætte et hak i "søg også i beskrivelser". Men da OE ikke henter beskrivelserne samtidigt med at den henter nyhedsgrupperne, bliver du bedt om at nulstille kontoen.
Hvis du har sat et hak i "søg også i beskrivelser" dukker der et vindue op hvori du kan få OE til at nulstille kontoen, og hente både grupper og beskrivelser.

Når du har fundet en nyhedsgruppe du vil abonnere på kan du klikke på "Abonner", eller også bare dobbeltklikke på den markerede nyhedsgruppe. Du kan ophæve abonnementer ved at klikke på "ophæv Abonnement"

Du kan også ophæve abonnement på en nyhedsgruppe, ved at højreklikke på den pågældende gruppe i mappelisten, og derefter klikke på "Ophæv abonnement".

Selv om, det hedder "abonnement", er det gratis. Altså ingen ekstra-udgift ved at kigge i nyhedsgrupperne.

Rigtig god fornøjelse.


Relaterede artikler:
Køb og sælg på nettet - auktionssider
TDC gør det godt. Kan Tele2 gøre det efter???
IP-telefoni - fra PC til telefon!
Advarsel mod Expert og Amitech - forbrugersikkerhedDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Modtagelse af "News" (abonnement) - kamerasiden.dk