Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Modem - Ustabilt Internet

24/6-2000

Retningslinier

Her er nogle korte retnings linier for at få mest muligt ud af sit modem, især hvis man er ejer af et 56K modem da den type er mere følsomme over for de ydre omgivelser.

Ledningslængde

Længden på telefonledningen fra modemet til telefonstikket kan være meget afgørende. Brug af forlængerledninger kan ikke anbefales. Brug i stedet for en standard- ledning med en længde på 1,5-2,0 meter fra dit modem til telefonstikket. Prøv også af udskifte ledningen, da den kan være defekt. Har du mulighed for at tilslutte dit modem til et andet telefonstik, så prøv det.

220 volts ledninger

Ligger din telefonledning langs en 220 volts ledning eller en transformator, kan det give brum på linien. Din telefonledning bør ligge så frit som muligt.

Andet tilsluttet udstyr

Telefoner, telefonsvarer, telefaxer, trådløse telefoner, "vis nummer" apparater , "banke-på"-service osv. kan give forstyrrelser på linien. Det gælder ikke kun udstyr tilsluttet samme stik som modemet, men alt udstyr der kører over den samme linie. Prøv at koble alt udstyr fra (undtagen dit modem) og ring op til internettet for at se om din linie nu er støjfri nok. Er den det, skal du så en efter en tilslutte hver enkelt enhed igen for at finde støjkilden. For hver gang du har tilsluttet en enhed, skal du ringe op igen til internettet og se om du har fundet støjkilden. Husk også at slukke for mobiltelefonen.

Liniens kvalitet

Der kan ligge et problem i selve din telefonforbindelse. Alle telefoncentraler i Danmark er fra årsskiftet 1998/99 blevet digitale, så problemerne med analoge centraler er nu slut. Du kan kontakte TeleDanmark for at få dem til at måle liniens kvalitet, men husk at Tele Danmark ikke er forpligtiget til at levere særlig høje data- hastigheder.


Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtterDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Modem - Ustabilt Internet - kamerasiden.dk