Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Min skærm viser forkerte farver!

14/12-2000

Hvis din skærm, efter at have været flyttet, er begyndt at vise forkerte farver, behøver det ikke betyde en ny skærm eller grafikkort. Kigger du ned i stikket på ledningen fra skærmen til computeren, ser du, at der er en masse små ben. Er et af disse ben bøjet, er det synderen. Find en lille tang eller pincet og ret forsigtigt benet ud. Herefter skulle skærmen igen vise de korrekte farver.

Virker dette ikke, kan et af benene være knækket, og derfor skal der en ny ledning til. Er du uheldig, kan det knækkede ben stadig sidde i grafikkortets port - dette skal så pilles ud.

Virker dette stadig ikke, er det nok selve skærmen eller grafikkortet, den er gal med. Få det testet ved at sætte skærmen til en anden computer, eller sæt et andet grafikkort i.

Det skal bemærkes, at de små ben i stikket kun bliver bøjet, hvis man hiver stikket skævt ud, eller kæmper med at sætte det i. Undgå derfor at bruge vold, når du hiver stikkene ud af din computer - det kan spare dig for en del ærgelser.


Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtterDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Min skærm viser forkerte farver! - kamerasiden.dk